facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Brezovica

830.000 €
= 2.515 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 330 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 800 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1995
  • reorderStanje: Vzdrževano
  • reorderEner. izk. Ni podatka
  • codeŠifra: HP415519

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    checkBalkoncheckVrtcheckPokrito parkirišče

Podroben opis nepremičnine

Samostojna hiša na Brezovici

 

Na odlični, sončni lokaciji prodamo samostojno hišo v skupni izmeri 300 m2 in 778 m2 zemljišča. V bližini je vsa potrebna infrastruktura za udobno bivanje (LPP, vrtec, šola, trgovina, zdravstveni dom). Lokacija omogoča hiter dostop do avtocestnega priključka in centra mesta Ljubljana.

Hiša sestoji iz dveh etaž. Hiša je trenutno razdeljena na tri ločena stanovanja, po želji kupca se lahko vsa tri stanovanja povežejo nazaj v celoto. Gradnja je klasična, opečnata ter izredno kvalitetna.

V pritličju se nahaja dnevni prostor z galerijo, 2 kuhinji z jedilnico, 3 spalnice, 1 kopalnica ter izhod na teraso in vrt. V prvem nadstropju se nahaja velikim dnevnim prostorom, kuhinjo z jedilnico, kopalnico in spalnico. Prostori nudijo udobno in kvalitetno bivanje, z obilo sonca in svetlobe.

Hiši pripada urejen vrt in zelenica ter nadstreškom, ki omogoča parkiranje za tri avtomobile. Hiša je orientirana na vzhod, jug in zahod.  Hiša je arhitekturno zasnovana kot dvonadstropni objekt (P+2 ) z notranjim stopniščem. Gradnja je klasična, opečnata ter izredno kvalitetna.

Zasnova hiše omogoča nešteto možnosti ureditve po lastni želji glede na potrebe posameznika: za eno družino, dvodružinsko, za oddajanje kot investicija ipd.

Hiša je vpisana v zemljiško knjigo in brez bremen.

POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet z nepremičninami v višini 2% od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.

 

Lepo vabljeni!

Hiter kontakt

Morda bi vas zanimalo tudi: