facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Obalno - kraška, Koper, Žusterna

1.540.000 €
= 4.053 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 380 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 745 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1967
  • date_rangeAdaptacija: 2022
  • reorderEner. izk. D
  • codeŠifra: HP830

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    checkTerasacheckVrtcheckParkirišče

Podroben opis nepremičnine

blizu plaže

Hiša Žusterna

Na odlični lokaciji    blizu plaže v Žusterni prodamo večjo, razgibano stanovanjsko hišo. Hiša je bila zgrajena leta 1967, a je bila zadnja leta  temeljito in kvalitetno obnovljena. Lastnik je v hiši uredil tri stanovanja - dva v pritličju, enega v celotnem nadstropju. Seveda je lahko hiša tudi enostanovanjska , kot je bila prvotno predvidena. V hiši je bil tudi  bazen zgrajen na osnovi priglasitve del. Bazen se je sicer ohranil, a je bilo na istem mestu sedaj izdelano stanovanje za namen oddaje, se pa lahko ponovno vzpostavi prvotno stanje. Ob hiši je tudi večja letna kuhinja z vrtom. V zgornji etaži je večja cca 50 m2 velika nadkrita terasa in dva balkona. Tako iz pritličnega dela, kot iz nadstropja se razprostirajo  lepi razgledi na Koper in na morje. PLaža je v neposredni bližini. Na dvorišču pred hišo je dovolj prostora za parkiranje vsaj osmih avtomobilov. Celotna parcela je ograjena. Lokacija hiše pa je v lepem, zelenem delu Kopra. Ulica je mirna, slepa in neprometna.   

Hiša je zelo dobro ohranjena in je bila obnovljena, kot sledi: v letih 2011 in 2012 je bila obnovljena streha in tudi nova baumit  fasada. V pritličnem delu so bila leta 2009 menjana okna, ki imajo troslojno termopan zasteklitev. Leta 2022 so bila nova okna tudi v 1. nadstrošju stavbe, istočasno je bil izdelan tudi nov nadstrešek nad teraso v zgornji etaži. V hiši so menjane tudi vse inštalacije. Za namen ogrevanja stanovanja in vode je bila vgrajena toplotna črpalka. Boljler ima kapaciteto 300 litrov. Hiša je popolnoma opremljena, oprema lahko ostane (razen slik, starin in osebnih stvari).

Za hišo je bilo pridobljeno gradbeno dovoljenje leta 1963, ob dozidavi bazena pa je bilo izdano lokacijsko dovoljenje. Lastnik že pridobiva uporabno dovoljenje na trenutno stanje (strošek krije prodajalec). 

Pogoji prodaje: cena JE 1.540.000 EUR, kupec plača tudi 2 % davek na promet z nepremičninami. Hiša je vseljiva pod dogovoru.

 

Spletna stran

http://www.lares.si

Hiter kontakt

Romana Johan

LARES NEPREMIČNINSKA DRUŽBA d.o.o.