facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Celje, Medlog

280.000 €
= 70 €/m2*
Kontakt

Janko Parfant

Kapitol

phonePokliči

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 4000 m2
  • codeŠifra: PZ1022JP

Značilnosti nepremičnine

    Podroben opis nepremičnine

    zemljišče

    Izjemno zasebno zemljišče za gradnjo luksuzne hiše - Sanje lahko postanejo resničnost!

    Pozdravljeni, dragi graditelji sanjskega doma! Predstavljamo vam izjemno priložnost, da svoje sanje uresničite na prekrasnem zemljišču, ki vas bo očaralo s svojo velikostjo, ravnino in neverjetno zasebnostjo. Ta neprecenljiv košček narave vam ponuja popolno prazno platno za gradnjo luksuzne hiše, ki ji boste z veseljem rekli dom.

    Glavne značilnosti:

    1. Velikost: To zemljišče se razteza na zavidljivih 4.000 kvadratnih metrih. Imate obilo prostora, da uresničite svoje najbolj drzne ideje in ustvarite dom, ki bo odseval vašo osebnost ter zadovoljil vse vaše potrebe. Delno je stavbna 763m2 in delno kmetijska raba.

    2. Lokacija: Nahaja se v idiličnem okolju, obdanem z bujno naravo, ki vam bo nudila občutek miru in sprostitve. Hkrati pa ste le nekaj minut stran od vseh pomembnih mestnih udobjij in dostopa do avtoceste. Ta popolna kombinacija vam omogoča, da uživate v zasebnosti in tišini, ne da bi se odrekli praktičnosti in dosegljivosti vsega, kar potrebujete.

    3. Zasebnost: Če vam je pomembna zasebnost, je to prava izbira za vas. Zemljišče je obdano s travniki, ki vam nudijo izjemno intimo in varnost. Uživate lahko v svojem prostoru, daleč stran od radovednih pogledov, in si ustvarite oazo, v kateri se boste počutili popolnoma sproščeno.

    4. Gradnja luksuzne hiše: sanjska hiša, o kateri ste vedno sanjali, lahko postane resničnost na tem zemljišču. Praktično neomejeni ste pri izbiri arhitekture, sloga in oblikovanja. Tu lahko zgradite prilagojen dom po svoji meri, ki se bo popolnoma prilagajal vašemu načinu življenja in izžareval izjemnost ter ekskluzivnost. Pišite nam in poslali vam bomo projektne pogoje.

    5. Pogledi: Ne samo, da boste uživali v neverjetni zasebnosti, ampak boste imeli tudi čudovite razglede na slikovite pokrajine, ki vas bodo navdihnile vsak dan. Bodisi gre za osupljive sončne zahode, zelene travnike ali valovite hribe, boste imeli naravo kot slikovit okvir svojega doma.

    To je priložnost, ki je ne smete zamuditi! S tem izjemninm zemljiščem, ki ponuja veliko prostora, zasebnost in možnosti gradnje, boste lahko ustvarili svoj popoln svet in živeli življenje, ki si ga želite.

    Za dodatne informacije pišite na mail: [email protected].

    Lastnik NE DOVOLI ogledov brez posrednika!

    Priložnosti, kot je ta, so zelo redke!

    Ekskluzivno pri Kapitol powered by Keller Williams.

    Hiter kontakt

    Janko Parfant

    Kapitol

    Morda bi vas zanimalo tudi: