facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!
vio iconZa to nepremičnino je možen ogled v živo na daljavo. Več o VIO

Obalno - kraška, Koper, Šalara

100.000 €+ ddv
= 222 €/m2*
Kontakt

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 450 m2

Značilnosti nepremičnine

  • Priključki
    checkTelefon

Podroben opis nepremičnine

Stara Šmarska cesta 3km od Kopra

RAVNA GRADBENA PARCELA z gradbenim dovoljenjem

PODROBEN OPIS PREBERITE DO KONCA, KER JE ZELO ZANIMIVO.

Na stari Šmarski cesti v Kopru prodajamo 6 lepih, ravnih gradbenih parcel, z urejeno infrastrukturo, s skupnim bazenom (za cenejše koriščenje), vsemi potrebnimi služnostmi in v postopku pridobitve gradbenega dovoljenja. 

Vsaka parcela ima svoj urejen dostop, vsa potrebna soglasja in v čim krajšem času pridobili gradbeno dovoljenje. Možno je še vedno spremeniti načrt hiše z majhnim doplačilom stroškov arhitekta.

Možna menjava za stanovanje, možna izgradnja hiše na ključ ali po dogovoru.
PONUDBA JE ZA IZBOR NAKUPA ENE OD 6 PARCEL za gradnjo ene samostojne  enostanovanjske HIŠE

Gre za večjo parcelo, za katero se ureja gradbena dokumentacija in na kateri se lahko zgradi 6 samostojnih hiš.

Pripravili smo lep projekt 6 samostojnih hiš vsaka z zaprto garažo, modernim designom in zelo lepo uporabnim tlorisom. Vsaka parcela ima urejeno dostopno pot. Projekt se lahko še spremeni po želji, vendar le do konca Septembra 2023. Zaradi optimizacije stroškov tako izvedbe, kot kasnejše uporabe, smo pripravili skupno parcelo na sredi, na kateri smo predvideli skupni bazen do katerega bodo vsi lastniki vseh šestih hiš lahko dostopali. Prednost je, da se prihrani zemljišče k vsaki hiši, saj bi vsakdo rad imel bazen, pa bi le ta zavzel dobršen del zelenice ki pripada hiši, uporaba bazena, pa vemo, da je dokaj skromna. Zato je bolje, če imamo enega skupnega in se stroški vzdrževanja tega znižajo za 6x. Izvedba bazena in solastništvo na bazenu ni nujna.

 Pogoji nakupa so zelo enostavni in varni za kupca in sicer:

Vsaka parcela je sedaj vredna isto, ker se šteje zgolj to, da se lahko na njej zgradi po ena hiša. Velikost parcele ne vpliva na ceno. Sedaj si lahko izberete še sebi idealno.

NAČIN PLAČILA:

10.000 Eur se plača kot ara ob podpisu pogodbe,

90.000 Eur + 22.000 Eur ddv se plača v roku 60 dni od podpisa prodajne pogodbe, ob predaji overjene prodajne pogodbe in se pri tem parcela prepiše bremen prosta v last kupca do celote,

35.000 Eur + 7.700 Eur ddv se plača ob pridobitvi gradbenega dovoljenja,

17.000 Eur kot del komunalnega prispevka za posamezno hišo se po novem plača po pridobitvi gradbenega dovoljenja, pred začetkom gradnje (ostali del komunalnega prispevka plačamo mi, ker ga bo več za plačat).

VSA PLAČILA KOT TUDI PRODAJNA POGODBA V OBLIKI NOTARSKEGA ZAPISA GREDO PREKO FIDUCIARNEGA RAČUNA PRI IZBRANEM NOTARJU. To je za zagotavljanje maksimalne varnosti pogodbenih strank.

Lahko se dogovorimo tudi za gradnjo do določene gradbene faze tako klasičen način (opeka/beton), kot montažni sistem s pocinkanimi jeklenimi profili kot osnovna konstrukcija namesto lesene montažne gradnje (močnejše je od lesene in trajno), ali pa kot YTONG gradbeni sistemi (gradbena faza izdelave ali na ključ po dogovoru).

Mislim, da je ponudba poštena in za kupca varna, saj ima prodajalec resen interes pokasirati še preostanek kupnine, zato se bo potrudil čim prej priti do tega dela kupnine, seveda pogojeno s pridobitvijo gradbenega dovoljenja. Imamo zaposlenega arhitekta in izvajamo gradbena dela, tako, da se lahko o podrobnostih še dodatno pogovorimo. Niste pa nikakor vezani na naše usluge. Vezani ste le do pridobitve gradbenega dovoljenja, potem delajte kakor želite. 

Za kakršnokoli vprašanje, kadarkoli pokličite na 040205142.

Ponudba je zelo poštena in ne ponujati drugih prodajnih pogojev (drugo višino kupnine), saj so tej fiksni in seveda za manj in bolj transparentnimi pogoji, ne boste dobili prav nobene druge parcele v tej okolici.

Drugače od navedenega se lahko dogovorimo samo v primeru nakupa vseh 6 parcel oziroma celotnega projekta.

Za več informacij, pokličite kadarkoli na 040205142

vio iconZa to nepremičnino je možen ogled v živo na daljavo. Več o VIO

Hiter kontakt

Edmond Petrovič

INVESTMOND nepremičnine, Edmond Petrovič s.p.

Morda bi vas zanimalo tudi: