facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Obalno - kraška, Piran, Piran/Pirano

335.000 €
= 4.241 €/m2*
Kontakt
phonePokliči

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (neto): 70.6 m2
  • reorderVelikost (bruto): 79 m2
  • expand_lessNadstropje: 6/6
  • date_rangeZgrajeno: 1990
  • date_rangeAdaptacija: 2022
  • reorderStanje: Obnovljeno
  • reorderOpremljenost: Opremljeno
  • reorderEner. izk. E
  • codeŠifra: PS242MM

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    checkKletcheckBalkoncheckDvigalocheckParkirišče
  • Ogrevanje
    checkPlincheckCKcheckKlima
  • Luksuz
    checkKlima

Podroben opis nepremičnine

V večstanovanjski stavbi, zgrajeni leta 1991, na prestižni lokaciji v Luciji, vam ponujamo čudovito mansardno stanovanje z neto površino 70,6m2. Celotna površina, do višine 1,6m, znaša približno 79 m2, poleg tega pa se ponaša z balkonom velikim 3,5 m2.

Stanovanje je izjemno razgibano in se odlikuje po nenavadni arhitekturni zasnovi, ki odstopa od tipičnega »blokovskega« stila. Posebna prednost so štirje prostori za shranjevanje, kar je zagotovilo za urejenost in prostornost bivanja.

Razporeditev stanovanja obsega večjo spalnico, 34 m2 velik bivalni prostor s kuhinjo ter izhodom na balkon, kopalnico s tušem in WC-jem, utiliti s pralnim strojem ter dve garderobni sobi. Bivalni prostor je mogoče pregraditi, kar omogoča pridobitev dodatne spalnice. Neposredno ob stanovanju je na voljo dodaten prostor za shrambo, ki nadomešča klet. Parkiranje je urejeno pred blokom, na voljo je tudi skupna kolesarnica. V stavbi je dvigalo.

Stanovanje se ogreva s centralno kurjavo (radiatorji), v kopalnici pa boste uživali v talnem gretju. Za udobje v poletnih mesecih poskrbi klimatska naprava v dnevnem prostoru, ki jo je mogoče regulirati tudi na daljavo preko mobilne aplikacije.

Stanovanje je v odličnem stanju, redno vzdrževano. Leta 2021 je bila obnovljena kopalnica, leta 2022 pa so bila zamenjana notranja in vhodna vrata, poleg tega je bil obnovljen tudi radiatorski sistem ogrevanja.

Veliko balkonsko okno zagotavlja obilo naravne svetlobe in omogoča čudovit razgled na zeleni del Seče, južna lega pa vam nudi zavetje pred burjo.

V neposredni bližini se nahajajo odlične restavracije, zdravstveni dom, pošta, športna dvorana, šola, vrtec ter trgovski center. To stanovanje predstavlja izjemno priložnost za udobno bivanje na priljubljeni obali.

Preverite še ostalo ponudbo nepremičnin na www.kwslovenia.com. Keller Williams je globalno priznano podjetje v panogi nepremičnin, ki deluje po vsem svetu in ima obsežno mrežo partnerjev. Sodelovanje s strokovnjaki na področju nepremičnin vam lahko pomaga doseči najvišjo možno ceno in pospešiti postopek prodaje.

Vabimo vse, ki iščete pomoč pri prodaji svoje nepremičnine, da nas kontaktirate.

Pogoj prodajalca je, da kupec poravna 2% davek na promet z nepremičninami.

 

Spletna stran

kwslovenia.com

Hiter kontakt

Maja Marušič

Market center Omnis d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: