facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Obalno - kraška, Hrpelje - Kozina, Mihele

117.000 €
= 1.746 €/m2*
Kontakt
phonePokliči

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 268 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1825
  • date_rangeAdaptacija: 1993
  • reorderStanje: Potrebno prenove
  • reorderEner. izk. G
  • codeŠifra: PH263KR

Značilnosti nepremičnine

    Podroben opis nepremičnine

    MIHELE

    Na robu majhne vasi 5 minut od Kozine vas čaka hiška in kmetijski objekt, dvorišče in zemljišči v neposrednin bližini pa razvajanje na prostem…

    KJE: V mali prijetni vasici pri Kozini posredujemo pri prodaji hiše in kmetijskega objekta z lastnim dvoriščem in dvema zemljiščema v neposredni bližini hiše v izmeri 510 m².

    OBJEKTIVNI PODATKI: Predmet prodaje je enostanovanjska hiška 67m², vrstna, zgrajena l. 1825, etažnost P+1 in kmetijski objekt 142 m², vse na parcelah v izmeri 268 m². Po meritvah arhitekta je kvadratura nepremičnine večja in sicer: 98,15 m² stanovanje,kmetijski objekt pa 150 m².

    Dostop do hiše je preko dvorišča, ki ga obkrožajo stavbi v oblki črke U.  Vhodu v hišo sledi predprostor in vstop v kuhinjo in dnevni prostor. Po stopnišču pa do kopalnice in prostorov primernih za spalni del.

    Ob hiši je še kmečko poslopje, ki glede na kvadraturo omogoča večnamensko možnost uporabe. Hiša in kmetijsko poslopje sta potrebna predvsem notranje prenove. Streha je bila prenovljena 1993.

     

    POGOJI IN OSTALO: Prodajalčev pogoj je, da kupec plača 2% davek na promet nepremičnin od kupoprodajne cene in del stroškov prodajnega postopka po ceniku KW. 

      Hiter kontakt

      Klavdij Reja

      Market center Omnis d.o.o.

      Morda bi vas zanimalo tudi: