facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Hrvaška, Omišalj, Otok KRK

176.000 €
= 3.259 €/m2*
Kontakt

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (neto): 54 m2
  • reorderVelikost (bruto): 54 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1968
  • date_rangeAdaptacija: 2023
  • reorderStanje: Obnovljeno
  • reorderOpremljenost: Opremljeno
  • codeŠifra: CRE2473

Značilnosti nepremičnine

  • Luksuz
    checkLep razgledcheckStaromeščanskocheckPogled na morjecheckPrva vrsta ob morjucheckKlima

Podroben opis nepremičnine

Otok KRK

Prodamo v celoti prenovljeno kamnito vrstno hišo, v nizu, v velikosti 54m2, na edinstveni lokaciji staromesnega jedra na otoku Krk - Omišalj. Vsako nadstropje meri 18m2, v pritličju se nahajajo kuhinja, jedilnica in kopalnica. V 1.nad. pa spalnica in predsoba. V 2.nad. je prostorna dnevna soba z odprtim pogledom na Kvarner, obstaja tudi možnost namestitve še dveh oseb. Vgrajena inverter klima v vsakem nadstropju. Hiša se nahaja nad starim mestnim obzidjem, le 150 m od prve plaže, do katere lahko pridete po gozdnati pešpoti. Posebnost te nepremičnine je, da je zasnovana kot »open air«, z odprtimi prostori, ki omogočajo zračnost in svetlobo, hkrati pa se zaradi kamnitih zidov, ker je hiša izklesana v skalo, čuti ambient antike. Hiša je popolnoma prenovljena znotraj in zunaj z vrhunskimi materiali, skozi celoten objekt se razprostira ročno izdelano hrastovo stopnišče in popolnoma novo pohištvo, izdelano po meri. Vsi ti detajli prispevajo k edinstvenemu vzdušju pozitivne energije in ustvarjajo prijetno vzdušje, ki izžareva skozi celoten prostor.

Pogoj prodaje: kupec plača posredniško provizijo v višini 3%, obračunano od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine. 

Vabljeni na ogled, ob prehodnem dogovoru.

--

IOO: Pridržujemo si pravico do sprememb in/ali napak v zgornjem besedilu brez predhodnega obvestila. Slike so lahko le simbolične in ne odražajo vedno dejanskega stanja v celoti.

Hiter kontakt

Dinka Martinčić

RESTATE nepremičnine, Dinka Martinčić s.p. PE Center

Morda bi vas zanimalo tudi: