facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Rogaška Slatina

290.000 €
= 105 €/m2*
Kontakt

Ljubljana nepremičnine

Ljubljana nepremicnine

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 2771 m2
  • codeŠifra: PZ305975SD

Podroben opis nepremičnine

V Rogaški Slatini posredujemo pri prodaji zazidljivega zemljišča velikosti 2.771,00 m2 z izdelanim projektom za gradnjo treh enostanovanjkih hiš in pravnomočnim gradbenim dovoljenjem.

Na lepem pobočju z razgledom nad Rogaško Slatino in okoliške gozdove so po projektu zasnovane 3 enostanovanjske hiše. Teren je razgiban, zato je vsaka hiša malce drugačna in umeščena tako, da ponuja lepe razglede iz bivalnih prostorov na pobočje na drugi strani doline.

Vsi stanovanjski prostori so v dveh etažah, ob vsaki hiši je garaža s servisnimi prostori ter 1 zunanje parkirno mesto za obiskovalce. 

Hiša A1 in A2 sta večinoma enaki po zasnovi, razlikujeta se le po orientaciji v prostoru ter postavitvi vhoda v hišo in v garažo. Predlagana tlorisna zasnova z 260,00 m2 je prilagodljiva, stanovanjska površina se lahko tudi zmanjša na račun zunanjih teras ali pa se v pritličju poveča z vkopavanjem vhodne strani hiše v teren.

Skupna površina zemljišča znaša 2771,02 m2, hiša A1 stoji na zemljišču v izmeri 792,17 m2, hiša A2 na zemljišču velikosti 843,31 m2 ter hiša B na zemljišču v izmeri 1135,65 m2.

Parcele so obdane z zelenimi površinami, na severni strani dotikajo gozdnega roba. Hiše so postavljene ob rob stanovanjskega naselja s strnjeno pozidano in nudijo lepe razglede na okolišče vinogradniške griče.

Odlična poslovna priložnost!

Lepo vabljeni na sestanek, kjer Vam bomo posredovali več infomacij o projektu!

Pogoj prodajalca za sklenitev posla: kupec je dolžan povrniti del stroška prodaje v višini 2% pogodbene vrednosti + DDV.

Hiter kontakt

Ljubljana nepremičnine

Ljubljana nepremicnine

Morda bi vas zanimalo tudi: