facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Gorenjska, Kranjska Gora, Gozd Martuljek

450.000 €
= 4.527 €/m2*
Kontakt

Anže Lenče

Anže Lenče s.p.

phonePokliči

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 549 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1979
  • reorderEner. izk. E
  • codeŠifra: Kurirska pot

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    checkAtrijcheckTerasa
  • Ogrevanje
    checkPlincheckDrva

Podroben opis nepremičnine

GOZD MARTULJEK

Zanimiva Ponudba Vikend na obrobju Gozd Martuljka

Na idilični lokaciji v vasici Gozd Martuljek prodamo samostojno hišo oziroma bivalni vikend. Hiša se nahaja na prijetni, mirni in sončni lokaciji, ki jo obdajajo travniki in gozd. Prijeten vrt nudi dovolj zasebnosti in lepe zelene razglede.

Velika prednost hiše je dobra  mikrolokacija v nekoliko dvignjenem predelu, ki nudi veliko zelenih pogledov in zasebnosti, a hkrati ni na zelo strmem pobočju.

Izjemna lokacija nudi veliko možnosti za sprehode, kolesarjenje in tek, kar bodo cenile predvsem družine in ljubitelji športa. V bližini je smučarsko središče Kranjska Gora, Gozd Martuljek z okolico pa je tudi odlično izhodišče za zahtevnejše in manj zahtevnejše pohodne ture in alpinistične ture iz smeri bližnjega Vršiča ali Tamarja.

Hiša obsega tri etaže:

-V pritlični etaži se nahajajo kuhinja, dnevna soba z manjšo pečjo na les in izhodom na vrt, ter dnevna toaleta. Glavnina pritličja se ogreva s talnim gretjem preko centralne plinske peči.

-Mansarda vikenda nudi dovolj prostora v  spalnicah. Poleg tega je v mansardi tudi kopalnica z električnim talnim gretjem. Iz večje spalnice je izhod na teraso-balkon.

-V deloma vkopani kletni etaži se nahaja večji večnamenski prostor oziroma dodatna klubska sobą-spalnica. V kletni etaži je tudi velik servisni prostor oziroma utility s tušem in kotlovnico.

Hiša ima urejen asfaltiran dostop in telefonski priključek. Ogrevanje je urejeno preko plinske peči in lastnega zalogovnika za plin.

Na parceli je dovolj prostora za parkiranje, čudovit vrt in pokrito teraso.

Prav tako se na parceli nahaja ličen kozolec, ki služi zelo uporabni zidani shrambi in nadstrešnici za avto.

Hiša bo očarala vse, ki si želijo samostojni vikend ali prijeten dom in ravno dovolj veliko zemljišče na izredno lepi lokaciji.

Vljudno vabljeni na ogled!

    Hiter kontakt

    Anže Lenče

    Anže Lenče s.p.

    Morda bi vas zanimalo tudi: