facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Kamnik

699.000 €
= 1.376 €/m2*
Kontakt
phonePokliči

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 508 m2
  • codeŠifra: KP3I_br

Značilnosti nepremičnine

    Podroben opis nepremičnine

    VEČSTANOVANJSKA HIŠA ZA INVESTICIJO

    KAMNIK, staro mestno jedro, pod Malim gradom, na Prešernovi ulici, s pogledom na Glavni trg, prodaja staromeščanske večstanovanjske hiše. Potrebna kompletne prenove oz. rekonstrukcije. Delno prenovljena pred desetletji. Prodaja se kot celota. Leto izgradnje 1850 – povzeto po GURS – javni vpogled. Površina zemljišča 204 m2, površina stavbe 508,50 m2 (neto oz. uporabna površina) – povzeta po geodetskem elaboratu - 7 delov stavbe (5 stanovanj, neizdelano podstrešje in skupni del stavbe), 4 etaže (P+2+M). Ocena bruto površine stavbe cca 700m2.  

    Vloga za pridobitev potrdila o uporabnem dovoljenju oddana na UE.  Oddana tudi vloga na GURS za vpis v kataster stavb. Primopredaja nepremičnine po plačilu celotne kupnine. V dveh stanovanjih so najemniki. Stanovanji sta ogrevani na drva in/ali elektriko. Omarica za priključek na mestni plin je v veži, v pritličju stavbe.

    Energetski izkaz: razred G. 

    Okvirna ponudbena cena za celoto 699.000 EUR. Prodajalčev pogoj: Prodaja se kot celota. Kupec prevzame 1/3 stroškov, ki so povezani s transakcijo nepremičnine.

    Zemljiškoknjižno urejeno. Tlorisi etaž priloženi.

     

    Hiter kontakt

    Bojan Ružman

    NEPREMIČNINE PLUS d.o.o.

    Morda bi vas zanimalo tudi: