facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Pomurska, Moravske Toplice, Noršinci

17,2 €/m2
Kontakt
phonePokliči

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 4885 m2

Podroben opis nepremičnine

NORŠINCI

V očarljivi in mirni vasici Noršinci, ki leži v slikovitem osrčju Prekmurja, tik ob priljubljenem zdraviliškem kraju Moravske Toplice in vsega 3 km od živahnega mestnega utripa Murske Sobote, ponujamo v prodajo izjemno parcelo.

Ponudba vključuje:

  • Parcela: Z razsežno površino 4885 m², od tega je 1925 m² namenjenih za zazidavo, kar predstavlja idealno priložnost za gradnjo vaše sanjske hiše ali počitniškega domovanja.
  • Infrastruktura: Parcela se ponaša z neposrednim dostopom do vse potrebne infrastrukture ob cesti, kar omogoča hiter začetek gradnje in udobno bivanje.
  • Lokacija: Nahaja se v prijetni vasici Noršinci, ki s svojo bližino Moravskih Toplic in Murske Sobote ponuja popolno kombinacijo mirnega podeželskega življenja in enostavnega dostopa do vseh mestnih udobnosti.

Ta parcela v Noršincih predstavlja edinstveno priložnost za vse, ki si želijo ustvariti dom v harmoniji z naravo, a hkrati ostati blizu mestnega utripa in termalnih užitkov. Če iščete mirno lokacijo za gradnjo, kjer bodo jutra pričakali z razgledom na prekmurske ravnice in večeri minili v znamenju sproščenosti, je to idealna priložnost za vas.

Za vse dodatne informacije in dogovor o ogledu smo vam na voljo. 

    Hiter kontakt

    Marko Kralj

    Agencija i3 d.o.o.

    Morda bi vas zanimalo tudi: