facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Maribor, Center

167.000 €
= 2.169 €/m2*
Kontakt

Blaž

phonePokliči

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 77 m2
  • expand_lessNadstropje: 1
  • date_rangeZgrajeno: 2008

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    checkBalkoncheckTerasacheckKletcheckPokrito parkiriščecheckParkirišče

Podroben opis nepremičnine

Izjemna lokacija v neposredni bližini centra, vendar skrita pred mestnim vrvežem in obdana s čudovito naravo

Odkrijte popolno ravnovesje med mestnim utripom in mirnim zavetjem narave v tem čudovitem modernem stanovanju, ki se nahaja v zaželeni soseski Za Kalvarijo, le nekaj korakov od vrha znamenitih mestnih stopnic na Kalvarijo in mestnega parka.

Izjemna lokacija omogoča vse prednosti udobnega mestnega življenja, saj je center mesta z vsemi njegovimi trgovinami, kulturnimi ustanovami in ostalimi pomembnimi lokacijami oddaljen le 10 minut peš ali 3 minute s kolesom ali avtom. Pot vodi mimo mestnega parka, kar ponuja vsakodnevno priložnost za stik z naravo.

Zgrajena leta 1985 in adaptirana leta 2008 ta večstanovanjska hiša združuje sodobnost z udobjem. Nedavna obnova parketa in delov pohištva v stanovanju še dodatno poudarja njegov svež in vabljiv značaj.

Prostorna dnevna soba, ki se odpira v kuhinjo in na razkošno teraso

Osrednja točka tega stanovanja je prostorna dnevna soba s kuhinjo, ki se odpira na veliko teraso velikosti 10 m2, ponujajoč neprekosljiv razgled na okoliško naravo in zelenje. Z dvema terasama, ki se nahajata na vsaki strani stanovanja, ta dom zagotavlja popolno zasebnost in ekskluziven razgled.

Kuhinja, opremljena z vsemi osnovnimi aparati, vključno s hladilnikom, pečico in pomivalnim strojem, se povezuje z jedilnico in dnevno sobo v velik odprt prostor, idealen za druženja in sproščene večere.

Spalnica je zasnovana z mislijo na udobje in praktičnost, z veliko omaro in dostopom do druge terase velikosti 10 m2, ki zagotavlja mirno zatočišče ob koncu dneva.

Kopalnica je funkcionalno opremljena s pralnim strojem, WC-jem, tuš kabino ter plinsko etažno pečjo, ki zagotavlja toplo vodo in ogrevanje.

Skupna površina stanovanja obsega 52.4 m2 bivalnega prostora, dodatnih 21 m2 teras, 3.5 m2 kleti in 13 m2 pokritega parkirnega prostora, kar zagotavlja dovolj prostora za vse potrebe sodobnega bivanja. Pokrito parkirno mesto pred hišo z označbo odpravlja skrbi z iskanjem parkirnega mesta. Ob hiši se nahaja pokrita kolesarnica, kjer lahko varno shranite svoje kolo.

Miren, z naravo obdan dom ali odlična investicijska priložost

To stanovanje ni le popoln dom, ampak tudi odlična investicijska priložnost, saj je primerno tako za dolgoročno oddajo kot za Airbnb.

Vaš novi dom v objemu narave in s pridihom mestnega življenja vas čaka. Ne zamudite te izjemne priložnosti za življenje v harmoniji z naravo, le korak stran od vrveža mestnega središča.

Hiter kontakt

Morda bi vas zanimalo tudi: