facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Gorenjska, Radovljica, Lesce

89.000 €
= 3.477 €/m2*
Kontakt

phonePokliči

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 25.6 m2
  • expand_lessNadstropje: 1
  • date_rangeZgrajeno: 1975
  • codeŠifra: WS-1600

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    checkBalkoncheckParkirišče

Podroben opis nepremičnine

Prodamo garsonjero s kletnim boksom v večstanovanjskem bloku v Lescah skupne površine 25,6 m2. Uporabna površina 20,1 m2, balkon 4,1 m2 in klet 1,4 m2.

 

Stanovanje obsega balkon, dnevno-bivalni prostor, kopalnico, kuhinjo ter klet.

Dnevno-bivalni prostor je bil letos izpraznjen ter obnovljen (nova laminatna tla ter prebeljene površine). Ostali prostori niso bili prenovljeni, kar lahko razberete s fotografij.

 

Kopalnica ima tuš kabino, priprava tople sanitarne vode je urejena z električnim bojlerjem. V kuhinji je steklo-keramična kuhalna plošča s štirimi kuhališči ter pečica, veliko pomivalno korito, hladilnika in zamrzovalnika ni. Nad in pod kuhinjski pultom so omare in predali. Stanovanje je brez osnovnih materialnih potrebščin, kot so posode za kuhanje, krožnikov in jedilnih servisov. Internetni priključek je v dnevno-bivalnem prostoru poleg balkonskih vrat (koaksialni kabel). 

 

Stanovanje ima potencial, saj se lahko z minimalnim naporom uredi po željah kupca. Nahaja v 1. nadstropju stavbe in ima dostop po stopnicah, od glavnega hodnika pa ga loči manjši hodnik s skupaj tremi ločenimi stanovanji. Dnevno-bivalni prostor je zelo svetel, saj ima poleg okna tudi balkonska vrata, gleda pa proti južni strani. Vseeno pa je pogled v prostor omejen in zaseben, tudi z zunanjimi senčili na balkonu. V kopalnici je manjše okno, v kuhinjskem prostoru pa ga ni. 

 

Objekt je urejen in je v neposredni bližini trgovin, osnovne šole, vrtca, železniške postaje, pošte, knjižnice in gasilskega doma. Bencinska črpalka in zdravstveni dom se nahajata v Radovljici in na Bledu, ki je od stanovanja oddaljen 4km. Parkirišč ob objektu je vedno dovolj, vendar niso lastniška, pozimi je pluženo. V kleti je poleg lastniškega kletnega boksa na voljo kolesarnica. Stanovanje ima domofon, v avli so poštni nabiralniki. 

 

Vabljeni na ogled po predhodnem dogovoru. Stanovanje se prodaja zasebno, zato agencije ne potrebujejo klicati, razen v primeru, da imajo kupca, ki jim je pripravljen v celoti povrniti vse stroške zastopanja.

Hiter kontakt

Morda bi vas zanimalo tudi: