facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Notranjsko - kraška, Postojna, Studeno

88.000 €
= 28,7 €/m2*
Kontakt

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 3070 m2
  • codeŠifra: PP79

Podroben opis nepremičnine

ZAZIDLJIVA PARCELA STUDENO

Predstavljamo vam izjemno priložnost za nakup zazidljive parcele, ki se razprostira na 3070 kvadratnih metrih v idilični lokaciji Studeno, blizu Postojne.

Parcela je sestavljena iz dveh parcel 3070 m2 od tega je zazidljiva v velikosti 1.635,84 m2 in kmetijska  v velikosti 1.434,16m2.


Parcela, namenjena zazidavi, je idealna za postavitev stanovanjskega objekta oz. se lahko zaradi oblike parcele razdeli na dva dela. Lokacija v Studenem je strateško blizu Postojne, kar pomeni, da so vse potrebne infrastrukture, kot so trgovine, šole, zdravstveni domovi in kulturne ustanove, lahko dostopne.

V skladu s predpisi in zoniranjem je na parceli možna gradnja, ki mora slediti lokalnim urbanističnim načrtom. Bodoči lastnik bo imel priložnost, da skozi postopek pridobivanja potrebnih dovoljenj oblikuje prostor po svojih zamislih, vedno ob spoštovanju pravnih okvirov in regulativ.

Zaključimo s povabilom vsem, ki iščejo prostor za uresničitev svojih bivalnih ali poslovnih idej, naj ne spregledajo te edinstvene priložnosti. Studeno pri Postojni nudi kombinacijo dostopnosti in naravnih lepot, kar parcelo dela privlačno za širok spekter potencialnih kupcev. Odkrijte potencial te čudovite lokacije in izkoristite priložnost za investicijo ali gradnjo doma vaših sanj.

Elektrika in voda sta na robu parcele, kanalizacije v vasi ni in je potrebno namestiti malo čistilno napravo.

Kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2% prodajne vrednosti. Nepremičnina je v ekskluzivni prodaji pri agenciji, za oglede se najavite na 051 833 000.

 

Hiter kontakt

Boris Kaluža

NEPREMIČNINE LAND d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: