facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Trzin

310.000 €
= 548 €/m2*
Kontakt

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 566 m2

Značilnosti nepremičnine

  • Priključki
    checkOptika

Podroben opis nepremičnine

Odlična lokacija, redka priložnost. Parcela z gradbenim dovoljenjem za gradnjo modernega dvojčka, vštet komunalni prispevek, možnost začetka gradnje poleti 2024.

Ponujamo eno redkih priložnosti za nakup parcele za lastno gradnjo ali investicijo na odlični lokaciji v bližini centra Trzina, kjer se nahaja vse kar je potrebno za udobno družinsko bivanje: osnovna šola 150 m, vrtec 150 m, športni park 150 m, Supermarket Špar 150 m, lekarna, 200 m, zdravstveni dom 200 m, lokali in gostilne ter direktna povezava z Ljubljano z avtobusom in vlakom

Projekt za pridobitev gradbenega dovoljenja je bil ravnokar vložen na upravno enoto, zato računamo, da bo v roku treh mesecev pridobljeno gradbeno dovoljenje za gradnjo dvojčka z dvokapno streho. Velikost posamezne enote je 116,1 m2. Velikost parcele prve enote je 312 m2 in druge enote 254 m2. Tloris je praktičen in ima izredno dobro izkoriščen prostor (v prilogi je priložen tloris pritličja in nadstropja s kvadraturami). Za vsako enoto so določena 3 parkirna mesta.

V pritličju se nahaja: garderoba, shramba, ločen wc in dnevnobivalni prostor z izhodom na zunanjo teraso.

V nadstropju se nahaja: spalnica, dve otroški sobi, kopalnica in dodaten prostor takoj za stopniščem, ki lahko bodisi dodaten prostor za igro otrok bodisi odprta ali zaprta pisarna.

Do posamezne parcele bodo pripeljani priključki na javno kanalizacijsko, vodovodno, električno in telekomunikacijsko omrežje. dostop do dvojčka bo urejen iz glavne ceste preko sosednje parcele, kjer bo urejena služnost. V kratkem bo narejena parcelacija za ureditev parcel, kjer bodo nastali novi parcelni številki.

V ceno je vključeno: 
- Projektna dokumentacija za pridobitev mnenj in gradbenega dovoljenja (DGD), projekt za izvedbo (PZI)
- komunalni prispevek

Možnost nakupa celotnega projekta za gradnjo treh dvojčkov oz. nakupa celotne zazidljive parcele. Velikost celotnega zemljišča s projektom za izgradnjo treh dvojčkov je 1.591 m2 in je na voljo za 950.000 EUR.

Za več informacij sem vam z veseljem na voljo.

Hiter kontakt

Luka Marinko

QUDOS, center nepremičnin d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: