facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Hrvaška, Varaždin

310.000 €+ ddv
= 2.314 €/m2*
Kontakt
phonePokliči

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 133.95 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 2125 m2
  • tabŠt. spalnic 2
  • date_rangeZgrajeno: 2023
  • reorderStanje: Novogradnja
  • reorderOpremljenost: Opremljeno
  • reorderEner. izk. A2
  • codeŠifra: PH576LB

Značilnosti nepremičnine

  • Ogrevanje
    checkKlima
  • Luksuz
    checkKlimacheckWellnesscheckBližina naravecheckLep razgledcheckZelo sončnocheckDizajnerskocheckMirna lokacija

Podroben opis nepremičnine

Opis objekta

V prodajo smo pridobili pravljično vikend hišo v izjemnem naravnem okolju, locirano ob jezeru in v bližini hrvaške znamenitosti, gradu Trakoščan. Moderen dizajn, uporaba kvalitetnih materialov ter zelena pokrajina nudita svojevrstno ekskluzivno bivanje.  Zraven nje sta še dve hiši, zato je možno kupiti celoten projekt po ceni 930.000 EUR + 25%ddv ali pa vsako hišo posebej po ceni 310.000 EUR+25%ddv.

Lastnosti nepremičnine:
Hiša je sestavljena iz predsobe, dveh spalnic, odprte kuhinje z jedilnico in dnevno sobo, wellness kopalnice, wc ter shrambe; dveh nadkritih in ene odprte terase. Veliko naravne svetlobe omogočajo steklene površine, ki nudijo obenem tudi čudovit pogled v naravo.

Hiša je opremljena z velikim poudarkom na udobju ter estetiki. V dnevni sobi se nahaja tudi kamin, ki prav pričara toplo in romantično vzdušje, ko se zunaj malce ohladi. Savna in jacuzzi pa ponujata sprostitev in uživanje. Dodatne prednosti vključujejo klimatsko napravo, ki zagotavlja udobne temperature skozi vse leto, ne glede na zunanje vremenske razmere.


Hiša je zasnovana z mislijo na udobje, zračnost in funkcionalnost. Poleg prostornosti in sodobne zasnove, je prepoznavna po svojem dizajnerskem pristopu. Poleg tega hiša ponuja čudovit razgled, ki je resnično osupljiv v vseh letnih časih.

Parcela, na kateri stoji hiša, meri 2125 m2 in ponuja obilico prostora za različne dejavnosti na prostem. Energetski razred A2 zagotavlja, da je hiša energetsko učinkovita, kar pripomore k zmanjšanju obratovalnih stroškov.


Investicijska priložnost:

Hiše se nahajajo v sklopu Naravnega parka Trakoščan in nudijo izjemen mir ter umik v neokrnjeno naravo. Vse tri hiše so kategorizirane s 4 zvezdicami in imajo atraktiven donos naložbe preko turističnega oddajanja. Celovito organizirana storitev turističnega najema v hišah se prenese na stranko. Dodatno se vam lahko tudi ponudi organizirana storitev vzdrževanja in vodenja projekta.  Na tej lokaciji ni gradbenih con, zato ta kompleks predstavlja resnično enkratno priložnost za intimne pravljične počitnice. Sam nakup vam zaradi tega predstavlja izjemno investicijsko priložnost, bližina gradu Trakoščan je namreč priljubljena turistična točka, celotna okolica pa predstavlja ogromno priložnosti za preživljanje.

Lokalna povezljivost:

Macelj (avtocesta Zagreb – Maribor) – 4 km

Zagreb (avtocesta) – 55 km

Maribor (avtocesta) – 50 km

Varaždin – 40 km

 


Pogoji nakupa:
Kupec v skladu z zakoni Republike Hrvaške plača davek na promet z nepremičninami v višini 3%, stroške prodajne pogodbe pri notarju ter vpis lastništva.

 

Poskrbimo za to, da bo nakup nepremičnine na Hrvaškem za vas potekal gladko in varno.


Ne zamudite priložnosti, da si ogledate to izjemno nepremičnino. Prepričani smo, da vas bo očarala s svojo edinstvenostjo, udobjem in odlično lokacijo. Za vse dodatne informacije smo vam na voljo. Vabljeni na ogled!

 

Hiter kontakt

Lidija Belovič

Market center Omnis d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: