facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!
vio iconZa to nepremičnino je možen ogled v živo na daljavo. Več o VIO

Ljubljana, Center

2.600 €/mesec
Kontakt

Anica Paska Sešek

BAZA AGENCIJA d.o.o.

phonePokliči

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 155.7 m2
  • expand_lessNadstropje: 3/7
  • tabŠt. spalnic 1
  • date_rangeZgrajeno: 2023
  • reorderStanje: Novogradnja
  • reorderOpremljenost: Opremljeno
  • reorderEner. izk. B1
  • codeŠifra: SO13461225136

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    checkTerasacheckPokrito parkiriščecheckParkiriščecheckDvigalocheckKlet
  • Priključki
    checkOptika
  • Ogrevanje
    checkTalno gretjecheckRekuperatorcheckKlimacheckToplarna
  • Lega
    checkJug
  • Luksuz
    checkKlimacheckLep razgledcheckZelo sončnocheckNezaželeni hišni ljubljenčkicheckTip-topcheckDizajnersko

Podroben opis nepremičnine

Na odlični lokaciji v centru mesta v objektu Dalmatinka oddamo povsem novo 2-sobno stanovanje, ki ga odlikuje sodobna arhitektura, kakovostni materiali in udobnost bivanja z vso infrastrukturo na dosegu roke.

Na odlični lokaciji v centru mesta v objektu Dalmatinka oddamo povsem novo 2-sobno stanovanje, ki ga odlikuje sodobna arhitektura, kakovostni materiali in udobnost bivanja z vso infrastrukturo na dosegu roke.

Stanovanje z južno lego ponuja odprt razgled proti Ljubljanskemu gradu in Frančiškanski cerkvi. Panoramska okna zagotavljajo veliko naravne svetlobe. Orientirano je na notranji atrij, kar mu zagotavlja mir in zasebnost. Tlorisna zasnova obsega predprostor, ločene sanitarije, utiliti, večji dnevni prostor z jedilnico in kuhinjo, prostorno spalnico z garderobo, kopalnico s sanitarijami in walk-in prho ter udobno teraso, ki se razprostira skozi celotno dolžino stanovanja.

Ogrevanje poteka preko talnega gretja, vgrajena je rekuperacija za prezračevanje, nameščene so tri klimatske naprave, upravljanje vseh naprav je povezano v pametni sistem Loxone Home, s katerim se lahko upravlja preko tabličnega računalnika ali telefona.

Stanovanje bo opremljeno z novo po meri izdelano opremo višje kakovosti in vsemi gospodinjskimi napravami. V uporabo pripada shramba v kleti in eno parkirno mesto z možnostjo električne polnilnice.

Stavba ima vse potrebne priključke (talno ogrevanje – vročevod, optika – najemnik si uredi internet), stroški so sorazmerno nizki.

V objektu je le 14 stanovanj, zaželeni skrbni najemniki, minimalna doba najema je 24 mesecev. Varščina znaša dve mesečni najemnini. Hišni ljubljenčki niso dobrodošli.

POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.

V primeru zanimanja nas kontaktirajte; Agentka Anica Paska Sešek, Tel: 0038640-626-216, E-mail: [email protected].

Lepo vabljeni k ogledu.

vio iconZa to nepremičnino je možen ogled v živo na daljavo. Več o VIO

Hiter kontakt

Anica Paska Sešek

BAZA AGENCIJA d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: