facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Gorenjska, Jesenice, Koroška Bela

21 €/m2
Kontakt
phonePokliči

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 3571 m2
  • codeŠifra: KB2599246004551AT

Podroben opis nepremičnine

KOROŠKA BELA

Sončna, ravna, delno zazidljiva parcela v Občini Jesenice, Koroška Bela, 3.571 m², prodamo. Cena: 21,00 EUR/m²
V objemu zelenja, narave, pa vendarle le nekaj minut vožnje oddaljena od avtoceste, na lokaciji, ki nudi čudovite razglede, prodamo izjemno sončno parcelo, z urejenim dostopom z javne ceste. 

Površina
Površina parcele je 3.571 m², parcela je ravna, z dostopom z javne ceste. Parcela ima 100 m² stanovanjskih površin, preostalih 3.471 m² so urejene zelene površine, namenjene igriščem, možna je gradnja nezahtevnih in enostavnih objektov.

Možen je dokup dodatnega zazidljivega zemljišča v velikosti 468 m², kjer je možno graditi je prosto stoječo hišo z največ dvema stanovanjskima enotama. Možna je gradnja:

STAVBE:  stanovanjske stavbe,  nestanovanjske stavbe ob upoštevanju omejitev glede dopustnih dejavnosti.

GRADBENI INŽENIRSKI OBJEKTI:  gradnja objektov in naprav za potrebe prometne, komunikacijske, energetske in okoljske infrastrukture.

NEZAHTEVNI IN ENOSTAVNI OBJEKTI  gradnja nezahtevnih in enostavnih objektov je dovoljena v skladu s tabelo o dovoljenih vrstah nezahtevnih in enostavnih objektov v posameznih EUP.  Poleg tega je treba upoštevati sledeča določila:  Varovalne ograje so dopustne v primeru, da dejavnost v objektu zahteva takšno ograjo, ali je potrebna zaradi zavarovanja objekta pred zunanjimi vplivi.  Sosedske ograje so lahko maksimalne višine 150 cm nad urejenim terenom.  Perutninska farma je dovoljena do bruto tlorisne površine 6 m².  Klet je dopustna, če je vsaj s treh strani zasuta, do maksimalne bruto tlorisne površine 12m².  V primeru gradnje podpornega zidu z ograjo, je ograja lahko visoka 150cm nad podpornim zidom.

Višinski gabarit je maksimalen K+P+1+M. Omejitev pri obliki strehe ni.

Odmik od meje sosednjih parcel je najmanj 2,5 m. 

Priključki
Ob parceli so vsi priključki - voda, elektrika, telekomunikacije. 

Lokacija in infrastruktura

Mirna, zelena lokacija, pa vendar le nekaj minut vožnje oddaljena od avtoceste, nudi čare neokrnjene narave, s pogledom na travnik, gozd in čudovite okoliške hribe.

Pravno stanje
Vpisano v ZK, brez bremen.

Pogoj prodajalca je, da kupec prevzame del stroška prodaje nepremičnine (2%).

Zazidljiva parcela na strateški lokaciji z razgledom je odlična rešitev za investitorje, ki obožujejo naravo in cenijo njene lepote. 

Za več informacij pokličite na 041 531 692 ali pošljite mail na [email protected]

Vljudno vabljeni na ogled! 

    Hiter kontakt

    Ana Teršek

    Mreža nepremičnin d.o.o.

    Morda bi vas zanimalo tudi: