facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Tabor, Loke

229.000 €
= 1.659 €/m2*
Kontakt
phonePokliči

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 138 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 513 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2024
  • reorderStanje: Novogradnja
  • codeŠifra: HP10

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    checkParkirišče
  • Ogrevanje
    checkToplotna črpalka
  • Luksuz
    checkBližina narave

Podroben opis nepremičnine

Hiša novogradnja Tabor

V lepem naravnem okolju, v naselju Tabor pri Vranskem, v Savinjski dolini, v kraju kjer je šola, vrtec, športno igrišče, trgovina, cerkev......in seveda narava, se v novo nastajajočem stanovanjskem naselju prodaja samostojna stanovanjska hiša, zgrajena do III gr faze (na nek način podaljšane gr faze). Hiša je sodobno zasnovana, ima pravnomočno GD in vse do sedaj potrebne izjave izvajalcev. Notranjost ima kupec možnost dokončati po lastnih potrebah-željah. Hiša je grajena tako, da bo v osnovi imela v spodnji etaži bivalni del – cca 100 m2 (predprostor, kuhinja, jedilnica, dnevna soba, spalnica z garderobo, kopalnica in tehnična soba). Iz dnevnega prostora je izhod na teraso in zelenico, velike steklene površine pa vam zagotavljajo prijetno bivanje oz dovolj svetlobe v hiši. V mansardi je opcija izdelave dveh sob in galerije (vhod je trenutno urejen iz zunanje strani hiše- nad glavnim vhodom v pritličje, stopnice niso izdelane, vendar imate opcijo narediti galerijo nad dnevno sobo in tam izvesti notranje stopnišče za mansardni del hiše). Skratka hiša je v osnovi primerna za zakonski par, oz v kolikor boste izdelali mansardo je primerna za bivanje družine z otroci. Dostop v hišo je brez vsake stopnice, tako da je primeren za vse ki jim stopnice predstavljajo oviro

Hiša ima tlorisno dimenzijo oz zunanje mere 12,8m x 10,8m, etažnost P+M, s streho dvokapnico, parcela je velikosti 513 m2. Zraven hiše se lahko zgradi tudi nadstrešek za avtomobile, velikosti 30m2, kot nezahteven objekt (je že zajet v osnovnem gradbenem dovoljenju). Hiša je postavljena v smeri S-J (terasa bo na J). Od skupne velikosti parcele vam cca 168 m2 »zaseda« stanovanjska stavba + nadstrešek za avtomobile, ostalo pa vam predstavlja dvorišče (zelenica, dovoz do hiše oz okolica hiše…..), skratka poleg hiše in nadstreška za avtomobila in terase imate dovolj prostora za: postavitev otroških igral, lesene ute za orodje oz kolesa, piknik prostora, zelenice, manjšega bazena......ki  vam omogoča sproščeno bivanje  in kvalitetno preživljanje prostega časa. Dostop do hiše je po skupni dovozni poti (»slepa ulica«), tako da se bo vaš otrok lahko brezskrbno igral tudi na ulici. Skratka kakor lahko vidite iz slik je zasnova objekta resnično lepo izvedena. Urejeni oz na parceli so tudi vsi komunalni priključki (elektrika, javni vodovod, javna kanalizacija in telefonija). Streha je kapnica z dovolj velikim napuščem, da bo vaša fasada zaščitena pred vremenskimi vplivi, gradnja je iz opečnatih zidakov, izvedena je že kpl elektro instalacija pritličnega dela hiše, vodovod in kanalizacija znotraj hiše v pritličju, izvedeni kpl notranji ometi pritličnega dela hiše.... Hiša ima za mansardo delno betonsko ploščo, delno, pa je bila predvidena galerija nad dnevnim prostorom. Skratka čaka vas novogradnja, katera finalizacija (fasada, okna, keramika, parketi, galerija ali betonska plošča..........) bo v skladu z vašimi željami. Hiša že ima urejene komunalne priključke (javni vodovod oz pripeljana je cev v hišo, pripravljena je za priklop na javno kanalizacijo, zaščitna cev za elektriko ki povezuje omarico v hiši z glavno elektro omarico, asfaltirana ulica….). Ogrevanje je predvideno s toplotno črpalko.

V kolikor morate za nakup hiše prodati vaše stanovanje, vam bomo z veseljem pomagali, oz vam svetovali, kako se boste lahko v miru preselili v hišo in nato predali stanovanje, oz vas ob ustreznem dogovoru počakamo, da prodate vašo nepremičnino. Cena hiše z parcelo velikosti 513 m2, je 239.000,00 €. Za to ceno vam nudimo kvalitetno grajeno samostojno hišo, ki je narejena do III. (delno podaljšane) Gradbene faze in seveda mirno lokacijo v objemu narave

Sama okolica vam ponuja možnost krajših ali daljših sprehodov, pohodov, kolesarjenja, ribarjenja, zimski športi..... seveda pa je Savinjska dolina znana po svojih naravnih, zgodovinskih in turističnih znamenitostih. Hkrati pa imate do AC cca 3km in ste tako lahko v LJ v cca 30 min, v Ce v cca 20 min......Šola, vrtec, trgovina, PTT, banka.....so v samem kraju Tabor, zdravstveni dom in lekarna sta v bližnjem Vranskem, ostale institucije pa so v Žalcu, Celju, LJ….odvisno v katero smer vas vsakodnevno zanese pot.

Za več informacij oz. ogled nepremičnine na lahko pokličete na 041/741-602 ali na 041/538-419 ali nam pošljete mail na [email protected].

Hiter kontakt

Aljaž Nerad

Agenti nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: