facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Logatec, Petkovec

370.000 €
= 2.566 €/m2*
Kontakt

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (neto): 94 m2
  • reorderVelikost (bruto): 144.2 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 682 m2
  • tabŠt. spalnic 4
  • date_rangeZgrajeno: 2012
  • reorderStanje: Novejša gradnja
  • reorderOpremljenost: Opremljeno
  • codeŠifra: PH35415IS

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    checkBalkoncheckPokrito parkiriščecheckKletcheckParkiriščecheckVrtcheckTerasa
  • Priključki
    checkOptikacheckGreznica
  • Ogrevanje
    checkElektrikacheckKamincheckSonči kolektorjicheckTalno gretje
  • Luksuz
    checkLep razgledcheckBližina naravecheckZelo sončnocheckMirna lokacija

Podroben opis nepremičnine

Na mirni lokaciji v objemu narave, v Petkovcu pri Rovtah prodamo zelo prijetno ter lepo vzdrževano samostojno hišo, zgrajeno leta 2012, ki stoji na urejenem in sončnem zemljišču velikosti 682,00 m2.

Hiša v bruto izmeri 144,20 m2 je zelo funkcionalna in udobna. Razteza se v dveh etažah, bivalna površina meri 94,00 m2, balkon velikosti 8,30 m2 ter prostorna shramba v izmeri 12,90 m2.

Pritličje tlorisno obsega predprostor, kuhinjo z jedilnico v povezavi z dnevno sobo s kaminom in izhodom na negovan vrt. spalnico, kopalnico ter manjšo shrambo. Notranje stopnišče vodi v zgornje nadstropje, ki obsega hodnik, tri sobe, dve sobi imata izhod na balkon velikosti 8,30 m2 ter kopalnica. 

Ob hiši se nahaja prostorna shramba v izmeri 12,90 m2 ter lesena drvarnica.

Okolica hiše je lično urejena, zelene površine so zasajene z okrasnimi rastlinami, sadnim drevjem in grmičevjem ter zelenjavnim vrtom. Ob potoku stoji tudi lesen kozolec, pod senco katerega lahko sproščeno uživate v miru in tišini prekrasne okolice.

Parkiranje je na voljo v garaži velikosti 15,60 m2 in na parkirišču pred hišo, do katere vodi tlakovan dostop.

Hiša je zgrajena iz kakovostnih materialov in odlično vzdrževana. Ogreva se z električnimi radiatorji, električno talno gretje je nameščeno v obeh kopalnicah, delu kuhinje in dnevnega prostora, za dodatno toplino in domačnost v zimskih dneh pa poskrbi kamin na drva v dnevni sobi. Sanitarna voda se ogreva s sončnimi kolektorji (300 litrski hranilnik vroče vode), napeljan je tudi optični internet.


Naselje Petkovec se nahaja v neposredni bližini Zaplane, od Logatca je oddaljeno 7 km ter 9 km od Vrhnike, avtocestna priključka Logatec in Vrhnika sta oddaljena 10 km. Za prevoz otrok do OŠ Logatec je poskrbljeno s šolskim avtobusom. Izjemna lokacija umaknjena od mestnega vrveža zagotavlja hiter dostop do vse potrebne infrastrukture. Predstavlja idealno izbiro za vse tiste, ki si želite visoko kvaliteto bivanja v mirnem okolju, obdanem z naravo, a hkrati bližine urbanih središč, v okolici pa boste našli več kot dovolj različnih možnosti za preživljanje prostega časa in rekreacijo v naravi.

Lepo vabljeni, vredno ogleda!

Prodajalčev ponudbeni pogoj je, da kupec povrne del stroška prodaje v višini 2% pogodbene vrednosti + DDV.
 

Hiter kontakt

Irena Stok

Ljubljana nepremicnine

Morda bi vas zanimalo tudi: