facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Gorenjska, Kranj

434.000 €
= 4.340 €/m2*
Kontakt
phonePokliči

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (neto): 95 m2
  • reorderVelikost (bruto): 100 m2
  • expand_lessNadstropje: Pritličje/3
  • tabŠt. spalnic 3
  • date_rangeZgrajeno: 2009
  • reorderStanje: Novejša gradnja
  • reorderOpremljenost: Opremljeno
  • reorderEner. izk. C

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    checkAtrijcheckVrtcheckTerasacheckKletcheckPokrito parkiriščecheckDvigalo
  • Lega
    checkJugcheckVzhodcheckZahod

Podroben opis nepremičnine

Planina JUG

Kranj 4-sobni duplex z atrijem in garažo

Štirisobni dupleks z velikim atrijem na odlični lokaciji v Kranju, z dvema parkirnima mestoma v garaži. Hiter dostop do avtoceste, starega mestnega jedra, narave in sprehajalnih poti. V neposredni bližini se nahajajo nakupovalno središče Qlandia, Interspar, Mercator, Hofer, bencinski servis, šole, vrtci, športna dvorana.

Stanovanje deluje kot hiša (K+P+1), v kletni etaži so parkirna mesta in shramba, v pritličju pa se nahajajo kopalnica, dnevna soba s kuhinjo in jedilnico in predvsem izhod v atrij.

V nadstropju so tri spalnice, kopalnica in delovni kotiček. V vseh prostorih je zelo veliko vgradnih omar, tako da prostora za odlaganje ne zmanjka zlahka. Stanovanje zaradi pravilno izbranega pohištva ter seveda predvsem zaradi velikih okenskih odprtin deluje zelo zračno in svetlo! V stanovanju je alarm, optika, ogrevanje je v pritličju s konvektorji in v nadstropju z radiatorji. Prodaja se opremljeno

V bloku je seveda dvigalo, v kletni etaži sta poleg velike shrambe še dve parkirni mesti, do enega bi bilo možno speljati električni priključek iz shrambe. Ob bloku pa je še dodatno izjemno veliko število zunanjih parkirnih mest (parkirišče ni nikoli v celoti zasedeno).

Največja dodana vrednost je zagotovo čudovit atrij, ki zagotavlja neposreden stik z zunanjostjo. Južna steklena panoramska stena je povezava med notranjim in zunanjim delom dnevne sobe. Nadkriti del terase je dejansko zunanja dnevna soba. Kakovostni nadstrešek omogoča, da poleti sedite v senci (mini brisoleji, roloji), pozimi pa se prepustite sončnim žarkom. Na vrtu sta tudi priključka za vodo in elektriko.

Vabim vas na ogled enega najlepših stanovanj, ki so trenutno na voljo v Kranju, Boris, 051323333.

 

Hiter kontakt

Boris Milaković

QUDOS, center nepremičnin d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: