facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Maribor, Tabor

349.900 €
= 2.795 €/m2*
Kontakt
phonePokliči

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 125.2 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 351 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2023
  • codeŠifra: 100103-234

Podroben opis nepremičnine

TABOR

NOVOZGRAJENA SAMOSTOJNA HIŠA MARIBOR TABOR

VIRTUALNI OGLED-  https://kuula.co/share/collection/7XV3j?logo=0&info=0&logosize=40&fs=1&vr=1&sd=1&initload=0&thumbs=1

Ponujamo vam arhitekturno dovršeno, samostojno pasivno nizkoenergetsko hišo z neprimerljivo prostornostjo in udobjem. Nahaja se na mirni lokaciji, stran od mestnega hrupa, vendar z odlično povezavo do mesta in izhoda na hitro cesto. Zgrajena je z izjemno izolacijo sten (kar 43 cm debeline), centralnim rekuperacijskim sistemom Pichler in dvokapno streho, ki vam bo omogočila prijetno bivanje s toploto in svetlobo. Okna so 3-slojna AJM.

Zemljišče (351 m²), na katerem stoji hiša, omogoča različne možnosti uporabe. Ob hiši lahko parkirate 2-3 vozila, poleg tega pa sta na voljo še 2 parkirni mesti, kjer si po želji naredite nadstrešek. Za otroke je na voljo dovolj prostora za igro na zelenem vrtu.

Notranjost hiše je pripravljena za nadaljnje urejanje. Stene so pokitane in 2x pobeljene. Prostori so zelo prostorni, z visokimi stropovi (4,5 m) v spalnih prostorih, kar ustvarja občutek zračnosti. Vgrajena je tudi silent flow Geberit cevi s kotlički in čistilni filter za vodo. Električna napeljava je pripravljena vključno s stikali. Hiša pa je priključena na kanalizacijo, vodovod in električno omrežje.

Dvorišče je tlakovano, ostali del je posejana trava ( dodatno bo se v marcu) in pripravljeno za leseno teraso v izmeri 20m². (les). Do konca meseca bo še narejena visoka alu ograja z elektricnimi vrati tako, da bo hisa pripravljena na vselitev. ( toplotna črpalka, parket in keramika na zeljo kupca po dogovoru).

    Spletna stran

    https://www.c21.si

    Hiter kontakt

    Boris Lajh

    C-NEP AGENCIJA d.o.o.

    Morda bi vas zanimalo tudi: