facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Pesnica, Pernica

77.000 €
= 3,1 €/m2*
Kontakt

Aleksandra Cross

C-NEP AGENCIJA d.o.o.

phonePokliči

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 25008 m2
  • codeŠifra: 100212-77

Podroben opis nepremičnine

PERNICA

POSEST Z ZEMLJIŠČEM V PERNICI

Posredujemo pri prodaji posesti z zemljiščem v skupni velikosti 25.008 m², pretežno kmetijskim in delno stavbnim, na katerem se nahajajo 3-je objekti: kmečka hiša s hišno številko v izmeri 140m² (priključek na elektriko, vodovod) ter gospodarsko poslopje - dve stavbi 193 in 153 m² neto tlorisne površine, vsi letnik 1838. potrebni popolne prenove ali rušitve.

Kmetijska zemljišča v naravi predstavljajo travnik, gozd in njive. Parcele, na katerih stojijo objekti (ohišnica), je razgibano in položno.

Stavbe se nahajajo na vrhu hriba s prekrasnim razgledom na gričevnato okolico in Pohorje, dve parcelni številki se nahajata ločeno od ostalih v ravninskem delu Pernice (njiva, travnik).

Do zemljišča vodi občinska cesta, javna infrastruktura je v bližini (optika, kanalizacija). Center Pernice je oddaljen ca.1,5 km. Hiter dostop do AC priključka (ca. 3 min vožnje).

Nakup priporočamo vsem, ki si želijo ustvariti domovanje ali počitniško hiško na samem (samo en sosed na nasprotni strani ceste), v neokrnjeni naravi, pičlih 15 minut vožnje do Maribora.

Za več informacij in voden ogled nas prosim kontaktirajete. 

    Spletna stran

    https://www.c21.si

    Hiter kontakt

    Aleksandra Cross

    C-NEP AGENCIJA d.o.o.

    Morda bi vas zanimalo tudi: