facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Center

2.000.000 €
= 2.667 €/m2*
Kontakt
phonePokliči

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 750 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1853

Podroben opis nepremičnine

LJ. CENTER

Prodamo investicijski projekt v samem centru Ljubljane na Slovenski Cesti z restavracijo, stanovanjskim površinami ter z možnostjo ureditve mansarde v apart-hotela z 8 sobami.

Nepremičnina ima 3-nadstropja in skupne površine cca 750 m².

Poslovno-stanovanjski kompleks, se nahaja na eni glavnih ulic prestolnice v središču turističnega in poslovnega življenja ter ponuja odlične naložbene priložnosti ter stabilen dolgoročen prihodek.

Poslovni stanovanjski kompleks sestavljajo:
pritličje - kjer se nahaja restavracija z notranjim dvoriščem ter ločenim priročnim skladiščem (površina gostinskega dela je cca 242 m²). Restavracija je bil dolga leta oddana v najem in je trenutno obstaja možnost nadaljnega sodelovanje z dolgoletnim najemnikom.

Prvo nadstropje obsega 5 ločenih stanovanj različnih velikosti v skupni izmeri cca 215m². Tri stanovanja so trenutno oddani v dolgoročni najem.

Mansarda skupne površine 213,8m² še ni izdelana in je po trenutni idejni zasnovi predstavlja aparhotel z 8 sobami od 16 do 42 m² vsaka.

Hiša je zgrajena leta 1853. Lani je bila končana obnova fasade, nova okna, nova streha, nosilne konstrukcije objekta so bile ojačane. Objekt je v dobrem stanju, gostinski prostor je v celoti obnovljen, ostali prostori so potrebni adaptaciji.

Prodajalčev ponudbeni pogoj je, da kupec povrne del stroška prodaje v višini 2% pogodbene vrednosti + DDV.

+386 31 419 484, Rema Ampar

[email protected]

    Hiter kontakt

    Altum AE Group d.o.o.

    Morda bi vas zanimalo tudi: