facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Gorenjska, Jesenice, Blejska Dobrava

229.000 €
= 1.395 €/m2*
Kontakt
phonePokliči

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 164.2 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2023
  • codeŠifra: 101170-240

Podroben opis nepremičnine

BLEJSKA DOBRAVA

Sanjska nepremičnina v idilični Kočni!

Predstavljamo vam hišo dvojček, velikost 1 enote znaša 164,2 m², ki bo zgrajena leta 2023. Enota dvojčka se nahaja v mirnem okolju, obdana z neokrnjeno naravo, kar vam zagotavlja popoln umik od vsakodnevnega vrveža in stresa.

Hiša je zgrajena do 3. podaljšane gradbene faze, kar vam daje možnost lastne kreativnosti pri končni izbiri notranje opreme. Razporeditev prostorov je funkcionalna in prijazna, zato vam nudi veliko možnosti za ustvarjanje domačnosti.

Hiša je opremljena z ogrevanjem na plin, sama lokacija in lega pa zagotavlja prijetno temperaturo skozi vse letne čase. Poleg tega se nahaja v neposredni bližini avtoceste proti Avstriji in prestolnici Slovenije Ljubljani in vam hkrati omogoča enostaven dostop do bližnjih pomembnih turističnih krajev, kot so Bled, Jesenice, Blejska Dobrava, Kranjska Gora in celotna Gorenjska regija.

Hiša se prodaja po ceni 229.000 EUR, kar predstavlja izjemno ugodno ponudbo za nepremičnino, ki vas bo navdušila s svojo velikostjo, funkcionalnostjo in lokacijo. Ne zamudite priložnosti za nakup vašega sanjskega doma v Kočni in si zagotovite prostor za sprostitev in uživanje v naravi.

    Spletna stran

    https://www.c21.si

    Hiter kontakt

    Roman Štefanič

    AEON NEPREMIČNINE d.o.o.

    Morda bi vas zanimalo tudi: