facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Šiška, Tacen

1.200 €/m2
Kontakt

Urša Svečak

RCN d.o.o.

phonePokliči

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 425 m2
  • codeŠifra: PZ202402191419US

Podroben opis nepremičnine

TACEN

**Uživajte v Naravi ob Šmarni gori – Gradbena priložnost za Vaš Sanjski Dom**

Predstavljamo vam edinstveno priložnost za nakup zemljišča in gradnjo enodružinske hiše na sončni lokaciji ob vznožju Šmarne gore. Zemljišče, obdano z naravo, obsega 425 m² in že ima pridobljeno ustrezno gradbeno dovoljenje.

To izjemno zemljišče se nahaja v novo nastajajoči soseski, ki bo dom najsodobnejših enodružinskih, vrstnih in atrijskih hiš. Poleg neposredne bližine Šmarne gore, ki ponuja številne rekreacijske možnosti, boste imeli korak stran sprehajalne poti ob reki Savi.

Projektirane notranje in zunanje površine hiše obsegajo razporeditev po etažah: v kletni etaži 69 m² in 15 m² atrija, v pritličju 69 m² in 23 m² pokritih površin terase, ter v prvem nadstropju 87 m² in 27 m² terase.

Poleg atrija in terasnih površin boste imeli na voljo dvorišče za parkiranje dveh vozil ter zelenico, ki se nadaljuje kot podaljšek terase v pritličju.

Oglaševana cena je neto cena, na katero se obračuna še pripadajoči DDV (22%). Načrti in tlorisne površine so povzeti iz projektne dokumentacije za gradbeno dovoljenje, zato lahko odstopajo od končne različice načrtov. Stanovanjska oprema, prikazana v vizualizacijah, je informativna.

Vabljeni, da se obrnete na nas za več informacij in ogled lokacije. Z veseljem vam bomo pomagali pri nakupu in vam predstavili več podrobnosti.

    Spletna stran

    http://www.rcn.si/

    Hiter kontakt

    Urša Svečak

    RCN d.o.o.

    Morda bi vas zanimalo tudi: