facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Gorenjska, Tržič, Podljubelj

485.000 €
= 1.426 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 340 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 1821 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1844
  • date_rangeAdaptacija: 2022
  • reorderStanje: Delno obnovljeno
  • reorderOpremljenost: Opremljeno
  • codeŠifra: HP397815031230

Značilnosti nepremičnine

  • Ogrevanje
    checkKamincheckPlincheckElektrikacheckTalno gretje
  • Luksuz
    checkSavnacheckWellnesscheckLep razgledcheckBližina naravecheckZelo sončnocheckMirna lokacija

Podroben opis nepremičnine

Samostojna hiša v objemu sonca in narave

Samostojna hiša z velikim zemljiščem, pokritim prostorom za druženje s kaminom za peko na prostem, ter ločenim objektom v katerem se nahaja savna in zaprta garaža za 2 vozili.

Osnovno o nepremičnini: Hiša meri 340 m2 in stoji na parceli velikosti 1.821 m2 z veliko zelenja in pokritim prostorom za druženje, ter ločenim objektom za hišo. Hiša je bila med leti 2012 in 2022 delno obnovljena (zgornja etaža). Hiša je popolnoma opremljena, kakovostna izbira konstrukcije iz masivnega lesa v kombinaciji s kamnom pa omogoča, da je hiša dobro izolirana, hkrati pa vas približa naravi.

Nahaja se na privlačni, mirni, ter sončni lokaciji. Blizu je meja z Avstrijo (mejni prehod Ljubelj). Le 30 minut vožnje iz Ljubljane. V neposredni bližini je mesto Tržič. Hišo obdaja velik, lepo urejen vrt, ki je ograjen z leseno ograjo.

Razporeditev prostorov: Hiša meri 340 m2 razdeljenih na dve etaži (P+1), prostori v njej imajo veliko naravne svetlobe.

Vhod v hišo se nahaja na rahlo dvignjenem terenu, kjer je vhod v pritličje. Vstopi se v predprostor, na levi strani je vhod v kuhinjo z jedilnico naravnost pa hodnik, ki vodi do kopalnice, ki se lahko uporablja tudi kot pralnica, na desni strani je vhod v dnevni prostor s kmečko pečjo, s katerega je vhod tudi v večjo spalnico. Iz hodnika vodi tudi stopnišče v prvo nadstropje. 

prvem nadstropju se nahaja velik hodnik, manjše sobe, ki se lahko koristijo za goste, dnevni prostor s kaminom in vsemi priključki za kuhinjo, kopalnica s tuš kabino, straniščem in bidejem, ter spalni prostor, ki vodi na velik lesen balkon.

Ločen objekt v izmeri 110 m2, ki se nahaja za hišo ponuja savno, ter zaprto garažo za 2 vozili.

Zunanjost: Zemljišče je velikosti 1.821 m2, na njem se poleg hiše in ločenega objekta nahaja tudi pokrit prostor za druženje s kaminom za peko na prostem. Zemljišče je ograjeno z leseno ograjo, ter smrekami in živo mejo. 

Priključki: Elektrika, voda, internet, ogrevanje je s plinom in elektriko (talno ogrevanje), ter kmečko pečjo v 1. in kaminom v 2. nadstropju, ki služita za dodatno ogrevanje.

Oprema: Hiša je v celoti opremljena s pohištvom iz masivnega lesa.

Vabljeni na ogled in predstavitev! 

Vabimo Vas, da se oglasite v naših pisarnah. Poskrbimo za VAREN NAKUP in CELOTNO PODPORO v postopku nakupa nepremičnine. Vabljeni na ogled in na našo Facebook stran!

Hiter kontakt

Morda bi vas zanimalo tudi: