facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Obalno - kraška, Koper, Dekani

669.000 €
= 2.459 €/m2*
Kontakt
phonePokliči

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 272.08 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 502 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2017
  • reorderStanje: Novogradnja
  • reorderEner. izk. B2
  • codeŠifra: PH634MP

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    checkBalkoncheckTerasacheckParkirišče
  • Priključki
    checkČistilna naprava
  • Ogrevanje
    checkToplotna črpalkacheckKlima
  • Luksuz
    checkKlima

Podroben opis nepremičnine

Pozdravljeni,

V Dekanih je naprodaj samostojna  družinska hiša, bruto tlorisne površine  272,08 m2, na parceli velikosti 502 m2. na izredno dobri lokaciji, kjer je v bližini vsa potrebna infrastruktura za kvalitetno življenje. Na sprednjem delu dvorišča je možnost parkiranja več vozil.

Hiša je razdeljena v tri stanovanjske enote. Pritličje je razdeljeno na dve enoti s lastnimi vhodi. Vsaka enota obsega 46m2 in ima kuhinjo z dnevnim prostorom, spalnica in kopalnica. V 1. nadstropju je bivalna enota v velikosti neto tlorisne površine 90,43 m2, ki ima lastni vhod in obsega hodnik, kuhinja z jedilnico in dnevnim prostorom, otroška soba (kabinet), spalnica, kopalnica in terasa. Iz stanovanja se dostopa tudi v mansardni del hiše neto tlorisne površine 87,97m2, ki je v nedokončanem stanju. Obsega hodnik 2 x spalnica, kopalnica, balkon. Narejena so vsa groba zidarska dela ter napeljane vse inštalacije voda, elektrika, talno gretje ter priprave za vgradnjo klimatske naprave.

Hiša je bila zgrajena leta 2017 in je novogradnja. Ogrevanje je talno s toplotno črpalko. Vsaka enota je opremljena z klimatsko napravo. Priklopljena je na biološko čistilno napravo. Hiša ima zelo dobro izolacijo zunanjih sten kot tudi strehe, vgrajena so troslojna pvc okna ter protivlomna vrata. Prodaja se z opremo.

Zemljiškoknjižno urejeno in vseljivo po dogovoru.

Odlična lokacija v Dekanih ponuja v bližini trgovino, lekarno, pošto, šolo, vrtec, otroško igrišče, postajališče mestnega avtobusa kot tudi številne sprehajalne poti v okolici in možnosti za šport in rekreacijo. Lokacija nudi vse prednosti mestnega življenja in hkrati omogoča hiter pobeg v naravo in aktivno preživljanje prostega časa.

Prav tako pa nudi hiter dostop tudi do morja in plaže.

 

V kolikor morate pred nakupom prodati vašo nepremičnino bomo poskrbeli za prodajo po najvišji možni ceni in v najkrajšem možnem času. Keller Williams nepremičninska družba z več kot 40 agenti pokriva območje celotne Slovenije, po vsem svetu pa ima več kot 188.000 partnerjev.

Pomagamo vam tudi pri urejanju financiranja.

Še več naše ponudbe si lahko ogledate na www.kwslovenia.com.

Lepo vas pozdravljamo in se veselimo srečanja z vami.

Pogoji nakupa: Pogoj prodajalca je, da kupec ob sklenitvi pogodbe poravna vrednost davka na promet z nepremičnino v višini 2% od prodajne vrednosti + strošek sestave pogodbe v višini 200,00eur + DDV.

 

 

 

Hiter kontakt

Milivoj Požlep

Market center Omnis d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: