facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Obalno - kraška, Hrpelje - Kozina, Artviže

250.000 €
= 219 €/m2*
Kontakt
phonePokliči

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 1.139 m2
  • codeŠifra: PZ637KR

Značilnosti nepremičnine

    Podroben opis nepremičnine

    Stanovanjska hiša in stavbna zemljišča

    Si želite bivanja v naravi ter mirnem okolju?

    KJE: nepremičnina se nahaja v vasici Artviže in je najvišje ležeča vasica v Brkinih. Oddaljenost od večjega središča, Kozina-Hrpelje je približno 11 kilometrov.

    OBJEKTIVNI PODATKI: Stavbna zemljišča predstavljajo zaokroženo celoto, na katerih stojijo stanovanjska hiša ter pomožni kmetijski deli stavbe. Stanovanjska hiša etažnosti P+1 je po podatkih javne evidence velikosti 115 m2. Leta 2014 je bila obnovljena streha, sicer je potrebna notranje adaptacije. Stanovanjska hiša stoji sredi vasi in okrog in okrog meji z vaško cesto. Iz balkona se vam ob lepem vremenu ponudi pogled na okoliška gričevja ter na Slavnik, Snežnik in Učko. Objekt je priključen na električno omrežje ter vaški vodovod, v letu 2024 pa bo po vasi stekel javni kraški vodovod. Na dvorišču je možnost parkiranja za več avtomobilov. 

    RAZPOREDITEV PROSTOROV: v pritličju se nahaja predprostor, dnevni prostor, kuhinja z jedilnico ter kopalnica. V nadstropju sta dve večji spalnici ter urejen izhod na večji balkon.

    ZK STANJE: urejeno

    POGOJI IN OSTALO: Pogoj prodajalca je, da kupec ob sklenitvi pogodbe poravna vrednost davka na promet z nepremičninami v višini 2% od prodajne vrednosti + del dodatnih stroškov prodaje po ceniku.

    TEAM MERIDOMA

     Z Vami, za Vas. Presežemo pričakovanja! Vabljeni na ogled!


     

    Hiter kontakt

    Klavdij Reja

    Market center Omnis d.o.o.

    Morda bi vas zanimalo tudi: