facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Obalno - kraška, Koper, Semedela

265.000 €
= 5.591 €/m2*
Kontakt

Ksenija Mihajlović

RENEX d.o.o

phonePokliči

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (neto): 42.9 m2
  • reorderVelikost (bruto): 47.4 m2
  • expand_lessNadstropje: Klet/2
  • tabŠt. spalnic 1
  • date_rangeZgrajeno: 1969

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    checkKletcheckBalkon

Podroben opis nepremičnine

Predstavljamo vam izjemno priložnost za lastništvo dvo-sobnega stanovanja v prijetnem okolišu Semedele. Stanovanje se nahaja le 800 metrov stran od plaže, kar pomeni, da je svež morski zrak vaš stalni sopotnik, plažni valovi pa vabijo na jutranje ali večerno sproščanje ob morju.

Sodobno stanovanje, v celoti prenovljeno ponuja 47,4 m2 tlorisne površine, od tega je 42,9 m2 uporabne površine, ki je razdeljena med dnevno bivalni prostor, opremljeno kuhinjo, udobno spalnico in funkcionalno kopalnico. Prostornost in svetlost prostorov dopolnjuje terasa, ki je kot nalašč za uživanje v mirnih večerih ali zabavo s prijatelji. Vključuje pa tudi shrambo, kar pomeni dodaten prostor za vaše potrebščine. Stavba, zgrajena leta 1969, se ponaša s časovno preizkušeno zasnovo, ki zagotavlja varnost in trajnost, ter hkrati ponuja vso potrebno infrastrukturo za kvalitetno mestno življenje.

Lokacija stanovanja je enostavno idealna. V radiju manj kot kilometr najdete avtobusno postajo, pekarne za svež kruh vsako jutro, bančne avtomate za vaše finančno udobje, pošto in trgovine, ki poskrbijo za brezskrbno opravljanje vsakodnevnih opravil. Šole in zdravstvene ustanove so le nekaj korakov stran, kar zagotavlja, da so izobraževalne in zdravstvene potrebe vedno na dosegu roke.

Semedela je četrt z bogato zgodovino, zrasla je na temeljih rimskih izkopanin in arheoloških najdišč, kar priča o dolgi in bogati kulturni dediščini. Njeni prebivalci so znani po gostoljubnosti in skupnosti, ki cveti skozi različne lokalne dogodke in praznovanja. Bližina Koperskega zaliva in središča mesta Koper dodatno poudarja privlačnost te lokacije, saj povezuje mirno bivanje s pestrim mestnim utripom.

Naj bo ta dom vaša oaza miru, odskočna deska za raziskovanje obalnih užitkov in točka, od koder se lahko potopite v bogato kulturo in dediščino tega edinstvenega koščka Slovenije. Vzemite si čas in obiščite to posebno stanovanje v Semedeli, kjer je lepota življenja ob morju vsakodnevna realnost.

Vredno ogleda in nakupa.

Resnim interesentom predlagamo, da nas pokličejo za več informacij in možnost ogleda!

Več nepremičnin iz naše ponudbe si lahko ogledate na spletni strani: www.renex.si

Za več informacij in BREZPLAČEN POSVET pri nakupu nepremičnine pokličite!

Objavljeni podatki so informativni. Možnost napak pri vnosu podatkov. Za napake v oglasu ne odgovarjamo.

Hiter kontakt

Morda bi vas zanimalo tudi: