facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Ivančna Gorica, Peščenik

179.000 €
= 2.167 €/m2*
Kontakt

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 82.6 m2
  • expand_lessNadstropje: 1
  • date_rangeZgrajeno: 2008
  • reorderEner. izk. C

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    checkBalkoncheckParkirišče
  • Ogrevanje
    checkPlin

Podroben opis nepremičnine

PEŠČENIK

uporabna površina 74,3 m2,klet 6,7 m2, balkon 1,6 m2, 2 kopalnici, 2 zunanji P mesti, plinsko centralno etažno ogrevanje, prvič vseljeno 2018, lega VZ, etažna lastnina bremen prosta, brez dvigala, dovoljenje za pet stanovanjski objekt daljšega obstoja, 2,5 km do avtocestnega uvoza Višnja gora, 1,8 km do železniške postaje, souporaba kolesarnice in skupnega atrija,.

V naselju Peščenik v neposredni bližini Višnje gore  posredujemo pri  prodaji dvoetažnega trisobnega stanovanja  v nadstropju in mansardi  pet stanovanjske  stavbe z izdanim dovoljenjem za 5 stanovanjski objekt daljšega obstoja.

Objekt: tlorisne dimenzije 15,26 m x 11,23 je oddaljena približno 8 kilometrov od centra Ivančne Gorice in približno 6 kilometrov od Grosuplja, kjer se nahajajo uslužnostne in upravne dejavnosti.

Najbližji priključek na avtocesti A2 je oddaljen približno 2,5 kilometra. Železniška postaja Višnja gora na  železniški progi med Ljubljano in Novim mestom.je oddaljena 1,8 km kot tudi ostala infrastruktura..

Uporabno površino stanovanja sestavljajo:

· nadstropje:   predsoba - hodnik, kopalnica,  dnevno bivalni del s kuhinjo in jedilnico, soba, spalnica,

· mansarda: predsoba, spalnica in kopalnica..

Prodajalec se je vselil v stanovanje šele  leta 2018, ko so bili dokončani kopalnici,  stopnice v zgornjo etažo in kuhinja. 

Stanovanju pripadata tudi balkon v izmeri1,6 m² do katerega dostopamo iz dnevno bivalnega dela  v nadstropju in klet  v izmeri 6,7 m².

Novemu lastniku bo omogočeno parkiranje na dveh zunanjih nepokritih parkirnih mestih na funkcionalnem zemljišču poleg stavbe ter souporaba skupne kolesarnice in skupnega atrija.

Zunanji zidovi so iz modularne opeke ter so dodatno toplotno izolirani s EPS debeline 10 cm. Fasada je zaključena z mineralnim ometom. Strešna konstrukcija je lesena dvokapnica in je ustrezno toplotno izolirana (25 cm kamene volne). Na objektu so vgrajena novejša PVC okna in balkonska (vhodna) vrata.

Objekt in topla sanitarna voda se ogrevata na etažne plinske peči. V stanovanju je vgrajen talni sistem ogrevanja.

Za stavbo je bilo izdano dovoljenje za pet stanovanjski objekt daljšega obstoja.

Del stavbe  je vpisan v zemljiško knjigo kot etažna lastnina brez bremen.

Pogoj lastnika za sklenitev posla: Kupec poleg kupnine prodajalcu pokrije del stroškov prodaje v višini 2%+DDV od pogodbene prodajne cene.

    Hiter kontakt

    Aladin inženiring d.o.o.

    Morda bi vas zanimalo tudi: