facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Obalno - kraška, Piran, Portorož

690.000 €
= 4.726 €/m2*
Kontakt

Majda Starovašnik

AEON NEPREMIČNINE d.o.o.

phonePokliči

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 146 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2008
  • codeŠifra: 106166-309

Podroben opis nepremičnine

PORTOROŽ

 Moderno trisobno stanovanje s panoramskim pogledom na morje z veliko teraso nudi izjemne užitke  v večjem družinskem krogu.

Moderno trisobno stanovanje 68,8 m² se nahaja v moderni stavbi s čudovitim pogledom na morje. Stanovanje ima v dnevno-bivalnem delu z jedilnico veliko panoramsko steno, ki zagotavlja naravno svetlobo in lep razgled. Prostor krasi čudovit lestenec in udobna sedežna garnitura. Stanovanje je opremljeno z veliko teraso (77,3  m²), ki nudi veliko prostora za sprostitev in uživanje v sončnih dneh. Stanovanje se nahaja v mirnem okolju in nudi udobno bivanje, ki nadomešča življenje v hiši.
Kopalnica je moderna in opremljena z vsemi modernimi udobji in se nahaja pri dveh spalnih sobah. Manjša kuhinja je izredno funkcionalno razporejena za dobro počutje v pripravi gurmanskih jedi.
Poleg terase ima stanovanje še lepo urejeno zelenico z umetno travo pri terasi, ki je idealna za druženje s prijatelji ali za sproščanje ob pogledu na sončni zahod. Interesantna pa je tudi možnost postavitve jakuzzija.
Stanovanje  ima toplotno črpalko - nizki stroški. V garaži z daljinskim odpiranjem, sta dva lastniška parkirna mesta in DVIGALO  za eleganten dostop do stanovanja.

Si želite lepo stanovanje z največjo teraso z razgledom?

Vabljeni na ogled

    Spletna stran

    https://www.c21.si

    Hiter kontakt

    Majda Starovašnik

    AEON NEPREMIČNINE d.o.o.

    Morda bi vas zanimalo tudi: