facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Zgornje partinje

289.000 €
= 1.242 €/m2*
Kontakt

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (neto): 169.2 m2
  • reorderVelikost (bruto): 232.6 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 6088 m2
  • tabŠt. spalnic 4
  • date_rangeZgrajeno: 1996
  • date_rangeAdaptacija: 2000
  • reorderStanje: Novejša gradnja
  • reorderOpremljenost: Opremljeno
  • reorderEner. izk. E
  • codeŠifra: PH650MŠ

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    checkKletcheckBalkoncheckZastekljen balkoncheckAtrijcheckVrtcheckTerasacheckParkiriščecheckPokrito parkirišče
  • Priključki
    checkČistilna napravacheckOptika
  • Ogrevanje
    checkCKcheckDrvacheckOlje
  • Lega
    checkJugcheckZahodcheckJZ
  • Luksuz
    checkZelo sončnocheckBližina naravecheckLep razgledcheckTip-topcheckDizajnerskocheckUmetniškocheckŽivali dovoljenecheckMirna lokacija

Podroben opis nepremičnine

Pozdravljeni,

PREČUDOVITA VILA, LOKACIJA NEKDANJEGA LOVSKEGA DVORCA S PREČUDOVITO ENERGIJSKO TOČKO

KJE: Zgornje Partinje, cca slebe 3 km do Jurovskega dola in do vse potrebne infrastrukture ter slabih 15 minut mirne vožnje do mesta Maribor

OBJEKTIVNI PODATKI:

Hiša je bila zgrajena leta 1996 leta iz opeke 40 cm, omet je klasični, severna stran hiše je dodatno izolirana 10 cm, kritina na hiši je opeka Bobrovec, žlebovi, snegobrani so bakreni, okna so pvc dvoslojni termopan, ki so bila zamenjana leta 2000, tla v hiši so keramika in parketi.Gretje v hiši je na centralno ogrevanje s pečjo na drva in pečjo na olje, kanalizacija je lastna čistilna naprava, ki je bila vgrajena pred 3 leti.Ob hiši je studenec 17 m s črpalko.

 V hiši so tri spalnice, ena kopalnica ter dodatni straniščni prostori ki so bili namenjeni za vinotoč in dve kuhinji. Tukaj je možnost izdelati vse stanovanjski del, hiša je lahko dvodružinska!!!!

Hiša je v velikosti 232,6 m2 od tega 169,2 m2 bivalne površine. Hiša je podkletena v izmeri 28 m2. Parcela v velikosti  6.088 m2 in je kompletno ograjena, okolica je prečudovito urejena. Parcela je velikosti  1.783 m2 zazidljivega zemljišča še z možnostjo dodatne izgradnje novega doma in od tega je 4.304 m2 kmetijskega zemljišča. Ob hiši je pomožni kmetijski del v katerem se nahajata  dve garaži in prostor za shranjevanje.

HIŠA ZAJEMA KLETNE PROSTORE, PRITLIČJE IN MANSARDO.

Pritličje hiše zajema: predprostor, shramba, bivalni prostor z jedilnico, posebna soba za počitek v stolpu, kuhinja, vinotoč ali soba za goste, delovni prostor, kurilnica s pečjo na olje in pečjo na trdo gorivo, WC za moške, WC za ženske

Mansarda zajema: dnevni prostor z izhodom na balkonom, palnica z izhodom na balkon,  soba v stolpu, kuhinja z jedilnico, shramba, Otroška soba, Utility, kopalnica s kadjo v stolpu.

Kletni prostor zajema: obokana vinska klet z lastnim zunanjim vhodom.

VSA OPREMA V HIŠI JE STVAR DOGOVORA !!!

Posebnost te nepremičnine je njena lokacija v Svetem Juriju v Slovenskih goricah, ki je znana po svoji neokrnjeni naravi in mirnem okolju, hkrati pa omogoča hiter dostop do lokalnih ugodnosti, kot so trgovine, šole in prevozne povezave. Ta mirna lokacija je idealna za tiste, ki iščejo umik od mestnega vrveža, a vendar želijo ostati povezani z urbanim okoljem.

Za dodatno vrednost skrbi vpis v kataster, ki zagotavlja urejeno lastništvo in brezskrbno prihodnost za nove lastnike. Ta dom je prava izbira za vse, ki cenijo zgodovino, prostor in naravno okolje. Vabimo vas, da odkrijete čar in potencial te edinstvene nepremičnine, ki čaka, da postane vaš novi dom.

Pomagamo vam urediti financiranje ali vam nudimo pomoč pri prodaji vaše nepremičnine.

Lep pozdrav, Marina.

Hiter kontakt

Marina Škerget

Market center Omnis d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: