facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Vrhnika, Mala Ligojna

169.000 €
= 357 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 474 m2
  • codeŠifra: PP938

Podroben opis nepremičnine

Vrhnika-Mala Ligojna z gradbenim

Mala Ligojna parcela Svalina

Na čudoviti sončni lokaciji v kraju Mala Ligojna, prodamo zazidljivo zemljišče za gradnjo enostanovanjske hiše. Za gradnjo le te je že bilo pridobljeno pravnomočno gradbeno dovoljenje. Prav tako je pričel postopek gradnje - na zemljišču je delno že izveden izkop, zgrajen podporni zid,  na parcelo je pripeljana voda in delno je že pripravljeno za dovod elektrike iz neposredne bližine.

Stanovanjska hiša bo grajena v 2 etažah dimenzije 12 x 8 m2 - v pritličnem delu bo kuhinja z dnevnim prostorom - po celi širinihiše pa  bodo velika panoramska okna, ki bodo omogočila razgled po urejeni in zeleni okolici. V pritličju se nahaja tudi dodatna soba, lahko tudi delovni kabinet, utility in tehnična soba. V podaljšku hiše pa se nahaja tudi nadstrešek za dva avtomobila. V nadstropju je planirana velika spalnica z garderobo in lastno kopalnico ter dve otroški sobi z dodatno kopalnico. Hiša ima skupne tlorisne površine 192 m2, neto uporabne površine je 150 m2.

Na hiši je predviden 18 cm debel toplotni ovoj - bela fasada z leseno oblogo. Ogrevanje bo s toplotno črpalko. Planirana so lesena okna. Hiša bo imela lastno malo čistilno napravo. Zagotovljen je priključek na optično omrežje. V neposredni bližini je tudi vsa druga infrastruktura. V kraju je zagotovljen prevoz šolarjev do šole. Mala Ligojna je manjše naselje v občini Vrhnika. Le dva kilometra je oddaljena od Sinje Gorice in od glavne ceste na relaciji Ljubljana-Vrhnika.

Pogoji prodaje: Cena je 169.000 eur, s pridobljenim gradbenim dovoljenjem, s PGD IN PZI projekti, s plačanimi komunalnimi prispevki, z izkopom in zgrajenim podpornim zidom. Davek na promet z nepremičninami v višini 2 % plača kupec.

 

Spletna stran

http://www.lares.si

Hiter kontakt

Romana Johan

LARES NEPREMIČNINSKA DRUŽBA d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: