facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Vrhnika, Sinja Gorica

310.000 €
= 2.422 €/m2*
Kontakt
phonePokliči

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 128 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 301 m2
  • tabŠt. spalnic 3
  • date_rangeZgrajeno: 2023
  • reorderStanje: Novogradnja
  • reorderEner. izk. Izračun ni mogoč

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    checkAtrijcheckTerasacheckPokrito parkirišče
  • Priključki
    checkČistilna naprava
  • Lega
    checkJZ
  • Luksuz
    checkBližina naravecheckZelo sončnocheckDizajnersko

Podroben opis nepremičnine

dvojček v novem modernem naselju

Dvojček v neposredni bližini Vrhnike, v novem, modernem naselju, avtorsko delo priznanega arhitekturnega biroja Sadar+Vuga.

Moderna in funkcionalna zasnova v sožitju z naravo je delo arhitektov Sadar+Vuga. Navdih za nastanek unikatnega manjšega naselja so našli v slovenskem kozolcu.

Hiša v pritličjui obsega odprt dnevnobivalni prostor s kuhinjo in jedilnico z izhodom na teraso/vrt (126 m2), shrambo, garderobo, dnevni wc/utiliti, vetrolov ter kurilnico. V mansardi so predvideni spalni prostori (spalnica, dve otroški sobi) in dve kopalnici. Za hišo se nahaja nadstrešek (35 m2)  za dva avtomobila ter prostorna zaprta shramba (8 m2). Hiša je orientirana na JZ in ima čudovito sončno lego.

Objekt je zgrajen do tretje podaljšane gradbene faze, kar omogoča, da si razporeditev prostorov uredite po vaši želji. Okna in balkonske steklene stene so sestavljeni iz ALU elementov, prav tako tudi proti-vlomna vhodna vrata. Kritina je kovinska (eternit), ostrešje je leseno z visokimi špirovci. Gradnja je betonska, kar zagotavlja izredno protipotresno in požarno varnost ter omogoča bolj drzne oblike. 

Celotno naselje odlikujejo materiali zelo visoke kakovosti ter edinstvena arhitektura. V stenah in v ploščah je že vgrajena predpriprava (cevi) za vodovodne in elektro inštalacije.

Ogrevanje bo urejeno individualno s toplotno črpalko zrak voda. Letna potrebna primarna energija na enoto uporabne površine stavbe je 70,4  kWh/m2a. Vsaka enota je priključena na čistilno napravo.

Okolica naselja je lepo urejena, vse vozne površine so asfaltirane ali tlakovane.

Izjemna priložnost za vse, ki si želite bivanja blizu narave v novem in lepo urejenem naselju, hkrati pa v neposredni bližini vse infrastrukture. Odlično izhodišče do avtoceste; do centra Vrhnike vas ločita le dobra dva kilometra, do Ljubljane pa 23 km.

Zemljiškoknjižno stanje je urejeno. 

Vljudno vabljeni na ogled edinstvenega naselja, ki vas bo takoj navdušil s svojim izgledom in funkcionalnostjo. Na voljo je zadnja enota, ne zamudite priložnosti!  Prosim pokličite za ogled. Jerca 040 770 930

Hiter kontakt

Jerca Hernaus

QUDOS, center nepremičnin d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: