facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Maribor, Center

257.600 €
= 1.397 €/m2*
Kontakt

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (neto): 139 m2
  • reorderVelikost (bruto): 184.4 m2
  • expand_lessNadstropje: Pritličje
  • date_rangeZgrajeno: 1890
  • date_rangeAdaptacija: 1999
  • reorderStanje: Obnovljeno
  • codeŠifra: PP661AB

Značilnosti nepremičnine

  • Ogrevanje
    checkPlin

Podroben opis nepremičnine

Poslovni Prostor v Središču Maribora: Idealna Priložnost za Vaše Storitve

Če iščete idealno lokacijo za vaš frizerski salon ali katerokoli drugo dejavnost, ste na pravem mestu. Ta obnovljeni poslovni prostor, ki se nahaja v središču mesta Maribor, ponuja vse, kar potrebujete za uspeh.

S svojo zgodovinsko arhitekturo, bo ta prostor zagotovo očaral tako vas kot vaše stranke. Poleg tega je nepremičnina obdana z drugimi poslovnimi stavbami, kar še dodatno krepi njene poslovne možnosti.

Z dostopnostjo iz vseh smeri in bližino avtobusne postaje, je ta prostor zelo priročen za stranke in zaposlene. Poleg tega so na voljo štiri zunanja parkirna mesta v najem, kar je dodatna prednost v mestnem središču.

Lokacija, te nepremičnine predstavlja idealno priložnost za podjetja, ki iščejo edinstven in dobro pozicioniran poslovni prostor. Bodisi ste investitor bodisi podjetje, ki si želi razširiti svojo prisotnost, ta prostor vam nudi vse potrebno za uspeh v dinamičnem mestnem središču.

Prostor trenutno obratuje kot frizerski salon, vendar je priložnost za nove najemnike ali koncepte. Oprema je na voljo, če želite nadaljevati s frizerskim salon, vendar prostor ponuja tudi možnost preoblikovanja v trgovino ali drugo storitev. Poseben prostor, v katerem je trenutno masažna miza, bo na voljo že v mesecu maju.

Sprednji in zadnji del poslovnega prostora je možno kupiti tudi skupaj.

Ne zamudite priložnosti, da postanete del tega dinamičnega poslovnega okolja. Oglejte si ta prostor in si zagotovite svoj prostor za uspeh v središču Maribora.

Hiter kontakt

Denis Luthar

Market center Omnis d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: