facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Gorenjska, Tržič, Podljubelj

552.000 €
= 952 €/m2*
Kontakt

Sebastjan Smrkolj

viventium d.o.o.

phonePokliči

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 580 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 1288 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1910
  • date_rangeAdaptacija: 2006
  • reorderStanje: Neobnovljeno
  • reorderEner. izk. Izračun ni mogoč
  • codeŠifra: NEP-29042024-BORN

Značilnosti nepremičnine

  • Luksuz
    checkBližina naravecheckLep razgled

Podroben opis nepremičnine

Bornova prisatava

Zgodovinska Bornova Pristava, EŠD 11045

 

Na voljo je Bornova Pristava, zgodovinska nepremičnina zgrajena leta 1910, ki obsega 1288m² zemljišča in 580m² bruto tlorisne površine hiše. Nepremičnina je registrirana za turistične namene, kar odpira vrata za razvoj v turistični objekt ali luksuzno zasebno bivališče.

 

Ključne značilnosti

Zgodovinski pomen: Nepremičnina spada pod spomeniško varstvo, registrirana pod številko EŠD 11045, kar zagotavlja njeno kulturno in zgodovinsko vrednost.

Velikost in prostranost: Zemljišče obsega 1288 m², hiša pa ponuja 580 m² bruto površine.

Priključki: Objekt je priključen na električno in vodovodno omrežje, kar zagotavlja osnovno infrastrukturo za nadaljnji razvoj.

Stanje objekta: Razen strehe, ki je bila adaptirana leta 2006, je objekt potreben celovite obnove, kar ponuja priložnost za personalizacijo in prilagoditev sodobnim standardom bivanja ali gostoljubja.

Pravna urejenost: Meje parcele so urejene, obstoječe služnosti prav tako, nepremičnina je vpisana v kataster.

Lokacija in turizem: edinstvena lokacija zagotavlja neposreden dostop do osrednjih prometnih povezav ter služi tudi kot idealno izhodišče za ljubitelje gora in narave. Tu se nahaja izhodišče za planinske poti na Zelenico, Stol, Vrtačo, Vrh Ljubeljščice (Triangel), Roblekov dom na Begunjščici, Dom pri izviru Završnice in dolino Preval, kot le nekaj primerov.

Bornova Pristava predstavlja izjemno priložnost za investitorje, ki želijo oživiti del zgodovine in hkrati ustvariti donosen turistični ali zasebni projekt v srcu narave. Ponudite svojim gostom ali sebi možnost, da doživite zgodovino v modernem okolju, kjer se prepletajo udobje, zasebnost in ekskluzivnost.

Za več informacij o tej edinstveni nepremičnini in možnostih ogleda nas kontaktirajte. Bornova Pristava vas čaka, da odkrijete njen polni potencial in začnete novo poglavje v njeni bogati zgodovini.

Ostale nepremičnine iz naše ponudbe si lahko ogledate na naši spletni strani.

Hiter kontakt

Sebastjan Smrkolj

viventium d.o.o.