facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Obalno - kraška, Piran

930.000 €
= 5.671 €/m2*
Kontakt

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 164 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 41 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1900
  • date_rangeAdaptacija: 2024

Podroben opis nepremičnine

PIRAN

Popolnoma prenovljena hiša ponuja 4 apartmaje

Leto izgradnje: 1900 (popolnoma renovirana leta 2024)

Površina: 164 m²

Razporeditev: Pritličje, 1. nadstropje, 2. nadstropje in mansarda

Opis: Popolnoma prenovljena hiša ponuja 4 individualne apartmaje, vsak z lastno kopalnico, popolnoma opremljeno kuhinjo in prostorno dnevno-spalno sobo. Različne velikosti apartmajev (od približno 23 do 33 m²) omogočajo udobno namestitev od dveh do štirih oseb. Vsak kotiček je bil oblikovan z mislijo na udobje in stil, s pohištvom po meri, ki izžareva eleganco in funkcionalnost.

Poleg tega hiša vključuje ločen utility/shrambo, ki zagotavlja praktičnost in urejenost. V hiši so nameščene nove električne in strojne instalacije, omogočen je dostop na daljavo, za udobno bivanje pa skrbijo klimatizacija, rekuperacija in svetlobnik. Stropne konstrukcije v višjih etažah so bile statično sanirane, zagotavljajoč varnost in zanesljivost naših gostov. Ostale moderne funkcije, zagotavljajo udobje in privlačnost za goste, kar lahko prinese stabilen tok prihodka iz turističnega oddajanja.

Vsak detajl je skrbno premišljen, vsaka inovacija pa prinaša dodano vrednost bivanja v tej prelepi nepremičnini ob obali Pirana.

Dodatne informacije: Hiša ima uporabno dovoljenje ter je pripravljena na obratovanje takoj.

Ta čudovita hiša predstavlja odlično investicijsko priložnost v enem izmed najbolj slikovitih krajev na slovenski obali!

Piran je čudovita mediteranska destinacija, ki privablja številne turiste s svojo bogato zgodovino, čudovito arhitekturo in čarobno vzdušje ob morju.

Prodamo prostorne in moderno opremljene 4 apartmaje, ki so idealni za turiste, ki želijo doživeti pristno atmosfero Pirana. Hiša je v celoti prenovljena in opremljena, kar olajša potencialnim kupcem, da začnejo oddajati apartmaje takoj, ko je nakup zaključen.

Ker se hiša nahaja ob Tartinijevem trgu, ki je ena izmed osrednjih točk v Piranu, povečuje vrednost te nepremičnine in je izjemna priložnost za investitorje, ki iščejo možnost vlaganja v nepremičninski trg Pirana, ki ima velik turistični potencial.

Za več informacij in za dogovor za ogled me kontaktirajte.

Vabljeni!

    Hiter kontakt

    Suzana Legen

    Piran nepremičnine, Oglaševanje, Suzana Legen s.p.

    Morda bi vas zanimalo tudi: