facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!
vio iconZa to nepremičnino je možen ogled v živo na daljavo. Več o VIO

Ljubljana, Šiška, Stegne

950 €/m2
Kontakt

Andrej Štebal

BAZA AGENCIJA d.o.o.

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 560 m2
  • expand_lessNadstropje: 2/4
  • date_rangeZgrajeno: 1986
  • date_rangeAdaptacija: 2004
  • reorderOpremljenost: Opremljeno
  • reorderPoraba primarne energije 60 kWh/m2/leto
  • codeŠifra: PPP13461225237

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    checkDvigalocheckParkirišče
  • Priključki
    checkOptika
  • Ogrevanje
    checkToplarna

Podroben opis nepremičnine

Na odlični in lahko dostopni lokaciji v Stegnah, posredujemo pri prodaji poslovnih prostorov, ki so primerni za izobraževalno ali pisarniško dejavnost.

Na odlični in lahko dostopni lokaciji v Stegnah, posredujemo pri prodaji poslovnih prostorov, ki so primerni za izobraževalno ali pisarniško dejavnost. V neposredni bližini je vsa potrebna infrastruktura.

Prostori se nahajajo v drugem nadstropju in zajemajo hodnik, šest predavalnic, sejno sobo, kabinet, manjše skladišče, tajništvo ter glavno pisarno. Sanitarije so skupne v etaži. Poslovne prostore je možno obdržati v trenutni zasnovi ali izvesti popolnoma odprt tip pisarniških prostorov (open space). Poslovni prostor se prodaja opremljen s pohištvom po meri. Primerno za izobraževalne ali pisarniške dejavnosti.

V stavbi je recepcija, omogočen tudi 24-urni dostop ter dve osebni in eno tovorno dvigalo. Prostoru pripada eno lastniško mesto pred stavbo ter možnost najema dodatnih štirih parkirnih mest v neposredni bližini.

Stroški so odvisni od porabe (elektrika, voda, ogrevanje – toplovod, upravljanje Valina, internet – optika) in so relativno nizki.

Nakup predstavlja dobro investicijsko priložnost, saj se del prostorov kratkoročno oddaja ponudnikom izobraževanj, tako da lahko potencialni kupec prevzame dejavnost. Možnost tudi najema s kasnejšim odkupom oziroma nakup manjšega dela prostov.

POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, povrne prodajalcu strošek agencijske provizije v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.

V primeru zanimanja nas kontaktirajte; Agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-626-212, E-mail: [email protected].

Lepo vabljeni k ogledu.

vio iconZa to nepremičnino je možen ogled v živo na daljavo. Več o VIO

Hiter kontakt

Andrej Štebal

BAZA AGENCIJA d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: