facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Celje, Otok

125.000 €
= 2.621 €/m2*
Kontakt

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 47.7 m2
  • expand_lessNadstropje: 5/5
  • date_rangeZgrajeno: 1959
  • date_rangeAdaptacija: 2019
  • reorderStanje: Obnovljeno
  • reorderOpremljenost: Opremljeno
  • codeŠifra: sp67

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    checkBalkon
  • Ogrevanje
    checkKlima
  • Luksuz
    checkKlimacheckMirna lokacija

Podroben opis nepremičnine

Stanovanje na Otoku, Celje

Na lokaciji, na Otoku v Celju, kjer imate v bližini tako avtobusno postajo, železniško postajo, kot trgovine, zdravstveni dom, bolnišnico, pošto, šolo, vrtec,….skratka v neposredni bližini centra Celja, se v bloku, ki je bil zgrajen l. 1959, vendar do danes po potrebi obnovljen in redno vzdrževan (demit fasada l. 2018 (izolacije cca. 18cm), streha očiščena, peskana in prebarvana cca. l. 2009 (denar za zamenjavo strehe je zagotovljen v rezervnem skladu), zamenjana vhodna vrata v blok cca. l. 2009, leta 2023 so bili prepleskani kpl. hodniki in stopnišče, konec 05/2024 je predvidena kpl. renovacija kolesarnice in ureditev klančine pred vhodom), prodaja 2,5 sobno stanovanje velikosti 47,7 m2 (od tega 4,3 m2 klet in 0,3 m2 balkon) v petem nadstropju (blok nima dvigala), ki je bilo v letu 2019 kpl. prenovljeno. Prenovljena je bila kpl. kopalnica z WC-jem (keramika, tuš kabina, wc, bojler, kopalniški blok), okna in balkonska vrata (pvc dvoslojna okna), vhodna vrata (protivlomna), notranja vrata, laminat, pleskanje, klima (inverter, gretje in hlajenje) in keramika. Pred blokom je dovolj P za stanovalce (skupaj 21 parkirišč – eno parkirišče na stanovanje). Sama lokacija pa vam omogoča uživanje v naravnih, zgodovinskih in turističnih znamenitostih. Glede na lokacijo imate dejansko vse pri roki in ste v vsega nekaj min vožnje na  AC odcep Celje center ali Celje zahod (Lopata) in že ste na poti proti LJ ali MB. Skratka stanovanje se nahaja v mirnem naselju oz bloku, ki je lepo ohranjen, obdan z zelenjem, travo, grmovnicami…….in vam lahko ponudi prijetno bivalno okolje.

Stanovanje je po prenovi dobilo moderno odprto zasnovo in obsega predprostor (vstop skozi vhodna vrata), kopalnico (tuš kabina, električni bojler, WC, kopalniški blok), kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo, spalnico, otroško sobo in balkon (balkon je manjši, velikosti 0,3m2). Hkrati pa stanovanju pripada klet. Stanovanje se ogreva na invertersko klimatsko napravo (možnost ureditve ogrevanja na plin – mestni plin).

Stanovanje je primerno za bivanje para, družine, ki si želi mirnega bivanja v zelenem okolju, v neposredni bližini centra Celja, ali pa lahko nakup izvedete kot investicijo in stanovanje oddajate.

Za več informacij in ogled nas pokličite na 041/741-602 Aljaž.

Hiter kontakt

Aljaž Nerad

Agenti nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: