facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Celje

260.000 €
= 1.111 €/m2*
Kontakt

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 234.1 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 346 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1965
  • date_rangeAdaptacija: 2013
  • reorderOpremljenost: Opremljeno
  • reorderEner. izk. D
  • codeŠifra: 107220-111

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    checkBalkoncheckAtrijcheckParkiriščecheckTerasa
  • Ogrevanje
    checkPlincheckKlima
  • Luksuz
    checkKlima

Podroben opis nepremičnine

CELJE

Simpatična, dvostanovanjska hiša v mirnem okolju Hudinje pri Celju

Predstavljamo vam priložnost za nakup prostorne, dvostanovanjske hiše, ki se nahaja v mirni, slepi ulici na Hudinji pri Celju. Hiša je bila klasično grajena leta 1965 in se prodaja skupaj z zemljiščem v velikosti 346 m². Orientiranost hiše je v smeri vzhod – zahod, lega pa je precej sončna, kar zagotavlja obilico naravne svetlobe, ki prispeva k prijetnemu in svetlemu bivalnemu okolju. Hiša je bila postopoma in večinoma adaptirana med leti 1998 in 2013, kar pomeni, da je pripravljena za takojšnje bivanje brez večjih potreb po prenovi. Prodaja se z obstoječo opremo. V doglednem času bo smiselno razmisliti o zamenjavi kritine. Ostrešje je sicer zdravo, podeskano in izolirano s stekleno volno.

Arhitekturna zasnova in prostori
Hiša 179,3 m² bivalne površine oziroma 234,1 m² neto tlorisne površine in je zelo primerna tako za manjše kot večje družine. Ima tri etaže: Pritličje (površina etaže: 70,2 m², višina stropa: 2,36 m) zajema: stopnišče (7 m²), garažo (18,3 m²), predsobo (7,3 m²), wc (1 m²), kopalnico (10 m²), shrambo (3 m²), kuhinjo (11,7 m²) in sobo (11,9 m²). Nadstropje (površina etaže: 79,5 m², višina stropa: 2,47 m) zajema: zunanje stopnišče (3,8 m²), notranje stopnišče (7,4 m²), predsobo (6,1 m²), wc (0,9 m²), kopalnico (3,6 m²), kuhinjo z dnevno sobo (28,8 m²) in izhodom na 5,1 m² velik balkon, spalnico (12,6 m²) ter otroško sobo (11,2 m²). V mansardi (površina etaže: 84,4 m², višina stropa: 2,55 m - 2,7 m) se nahaja: stopnišče (7,8 m²), predsoba (4,8 m²), kuhinja (9,5 m²), dnevna soba (23,8 m²) z izhodom na 2,8 m² velik balkon, kopalnica (5,4 m²), spalnica (11,5 m²) in otroška soba (16,2 m²) z izhodom na 2,6 m² velik balkon. Razporeditev bivalnih prostorov je premišljena in funkcionalna, vse etaže med seboj povezuje notranje stopnišče. Atrijskega prostora je približno 250 m² okoli hiše in zajema tako dvoriščni del s parkiriščem, vrt ter terasni, piknik kotiček pod trto s kaminskim žarom ter štepihom za sprostitev ter nepozabna, družabna srečanja s prijatelji.

Notranja oprema in udobje
Hiša ima določene bivalne prostore že pohištveno opremljene s kuhinjo z aparati, pomivalnim strojem, pralnim strojem, kopalno kadjo in kuš kabino, omarami, sedežno garnituro, posteljo, jedilno in pisalno mizo, kar omogoča takojšnje bivanje po vselitvi. Ogrevanje prostorov in vode je urejeno centralno s pečjo na mestni plin (Junkers l. 2009), ki dela brezhibno in je redno servisirana. Za ogrevanje ali hlajenje se lahko uporablja tudi klima naprava, ki zagotavlja prijetno temperaturo skozi celo leto.

Lokacija in okolica
Hiša se nahaja na odlični lokaciji mirne soseske v zgornji Hudinji, ki je znana po svoji bližini narave, Šmartinskega jezera in lepih sprehajalnih ali kolesarskih poteh. Lokacija je izjemno sončna in mirna, saj se hiša nahaja v slepi ulici, kar omogoča kakovostno bivanje stran od mestnega vrveža, a hkrati blizu vseh pomembnih urbanih ustanov. V neposredni bližini se nahajajo šola, trgovina, javni prevoz ter bližina do avtocestnega priključka, kar dodatno povečuje vrednost te nepremičnine.

Osnovne informacije:

Leto gradnje: 1965

Materiali: betonski zidaki in opeka;

Fasada: narejena leta 2013 – debelina 10 cm;

Streha: prekrita s salonitkami leta 1998 – ostrešje je podeskano in izolirano;

Okna: zamenjana leta 2012 – pvc, dvoslojna, termopan;

Tla: v sobah parket, v predsobi pluta, v kopalnicah keramika;

Elektrika: prvotna napeljava – trofazni števec;

Kopalnica: obe kopalnici komplet prenovljeni v letih 1998 in 2000;

Žlebovi: pocinkani;

Ogrevanje: urejeno centralno na mestni plinovod – peč Junkers in leta 2009;

Telekomunikacije: telefonski in kabelski priključek;

Priključki: javna elektrika, javni vodovod ter dvoprekatna greznica z možnostjo priključitve na javno kanalizacijo.

Oprema: pohištvo ostane.

Makrolokacija: Mestna občina Celje je ena od enajstih, mestnih občin v Republiki Sloveniji. Na severu meji na občino Vojnik, na vzhodu na občino Šentjur, na jugovzhodu na občino Štore, na jugu na občino Laško in na zahodu na občino Žalec.
Mesto Celje je središče občine in leži ob sotočju rek Savinja in Voglajna v Spodnji Savinjski dolini. Celje je dinamično in razvojno mesto. Je upravno, administrativno, kulturno, izobraževalno, gospodarsko, sejemsko in turistično središče regije. Največji turistični znamenitosti sta Stari grad Celje in Knežji dvorec, kulturnozgodovinska zaklada mesta, ki sijeta v prenovljeni podobi in pričata o bogati zgodovini Celja. Številne možnosti za sprostitev, rekreacijo in izlete s kolesom ali peš pa ponujata Šmartinsko jezero in Celjska koča v neposredni bližini.

Hiša je primerna za družine, ki za bivanje iščejo razmeroma veliko a ne preveliko dvostanovanjsko hišo v mirnem in prijetnem okolju z manjšo parcelo. Glede na zgoraj navedene odlike in prednosti, ta nepremičnina resnično predstavlja izjemno priložnost za hiter in ugoden nakup. Zk stanje je urejeno, brez bremen in dolgov. Hiša ima ustrezno gradbeno dovoljenje. Vabim vas, da me kontaktirate za več informacij ter da se dogovorimo za ogled. Tel: +38640650440 / [email protected].

Ogled hiše je možen v petek 21.6.2024 popoldan.

    Hiter kontakt

    Aljaž Rupnik

    Century 21 Novi dom, MPTRG, d.o.o.

    Morda bi vas zanimalo tudi: