facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Center

1.150 €/mesec
Kontakt

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 49.6 m2
  • expand_lessNadstropje: 5/6
  • tabŠt. spalnic 1
  • date_rangeZgrajeno: 2024
  • reorderStanje: Novogradnja
  • reorderOpremljenost: Delno opremljeno
  • reorderEner. izk. B1
  • codeŠifra: SO129

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    checkBalkoncheckKletcheckParkiriščecheckPokrito parkiriščecheckDvigalo
  • Ogrevanje
    checkRekuperator
  • Lega
    checkSZ
  • Luksuz
    checkKlimacheckBližina naravecheckLep razgledcheckTip-top

Podroben opis nepremičnine

Pod grajskim hribom, ob Gruberjevem prekopu posredujemo pri oddaji še nikoli vseljenega, svetlega 2-sobnega stanovanja, ki se nahaja v 5. nadstropju moderne in zelo atraktivne večstanovanjske stavbe z dvigalom RB ELLIPSE, zgrajene leta 2024.

Stanovanje velikosti 49,60 m2 bruto ima 43,20 m2 bivalnega prostora, ložo velikosti 3,70 m2, ter kletno shrambo v izmeri 2,70 m2. Lega stanovanja je S-Z.

Tlorisno stanovanje obsega predprostor, kuhinjo z jedilnico ter bivalni prostor z izhodom na ložo, spalnico z izhodom na ložo ter kopalnico z walk - in tušem.

Stanovanje bo skoraj v celoti opremljeno in sicer predvidoma v začetku julija 2024. Vsa oprema in pohištvo v stanovanju bodo višjega cenovnega razreda; kuhinja v beli sijaj barvi, vsi kuhinjski aparati znamke BOSCH, v predsobi  po meri izdelana vgradna omara z drsnimi vrati, v spalnici po meri izdelana vgradna garderobna omara v širini spalnice in po višini do stropa s 4 drsnimi vrati,  kopalnici tuš kabina in umivalnik z omarico in ogledalom višjega cenovnega razreda ter pralni in sušilni stroj. Kuhinja in vgradne omare so postavljeni skladno s priloženim tlorisom stanovanja. 

Ogrevanje in hlajenje v stanovanju je talno, prezračevanje je z rekuperacijo, ki nudi še dodaten vir hlajenja.

Stanovanju pripada zelo prostorno garažno parkirno mesto v izmeri 19,00 m2, ki se nahaja v kletni etaži stavbe. Parkirni prostor obsega še dva dodatna prostora za odlaganje stvari. Možnost priklopa polnilne postaje za električne avtomobile na samem parkirnem mestu.

Ob sklenitvi najemnega razmerja je potrebno plačati varščino v višini dveh mesečnih najemnin.

Stanovanje je primerno za posameznika ali par; domače živali niso zaželene.

Lepo vabljeni na ogled.

Najemodajalčevi pogoji za sklenitev najemne pogodbe so sledeči:  Najemnik mora naročitelju ob sklenitvi najemne pogodbe povrniti del plačila za posredovanje v višini 1 (ene) mesečne najemnine + 22% DDV, kar je pogoj za sklenitev najemne pogodbe.

 

RB ELLIPSE – VAŠ KOŠČEK NARAVE V PRESTOLNICI

Če ste pripravljeni na nov življenjski slog v prestolnici, je RB ELLIPSE pravi naslov za vas. To je nova soseska v enem najlepših predelov Ljubljane, ki je nastala v sožitju s spokojno naravo in neposrednim utripom starega mestnega jedra Ljubljane. Samo 5 minut potrebujete in že se boste lahko sprehajali po Tromostovju, nakupovali na ljubljanski tržnici, se sprehodili do Špice ali se podali na Ljubljanski grad in Golovec.

Z RB ELLIPSE razvijamo in uresničujemo vizijo razvoja območja ob Gruberjevem kanalu.

RB ELLIPSE je zasnovana tako, da vključuje moderno zaobljeno stavbo, katere fasada z balkoni nežno valovi skupaj z vodo, stanovanja pa so odlična mešanica kakovosti, funkcionalnosti, bivalnega udobja in urbane dostopnosti.

Ponosno vam predstavljamo začetek novega življenja ob kanalu. Blag vetrič in svežina vode, druženje na sprehodih, vsakodnevni stik z naravo in mestnim utripom... To je RB ELLIPSE.

ZAKAJ RB ELLIPSE?

Novo večstanovanjsko zgradbo ob Gruberjevem kanalu bi lahko poimenovali Zelena oaza, vendar ne moremo spregledati njene moderno zaobljene oblike ter fasade, ki sta odgovor na prostorske značilnosti lokacije. Zgradba je edina elipsasta v Ljubljani, zato naj bo tudi poimenovanje edinstveno.

PREDNOSTI RB ELLIPSE

LOKACIJA

RB ELLIPSE je idealna lokacija za ljudi, ki želijo hiter dostop do mestnega vrveža, a prav tako možnost dostopa do zelenih rekreativnih površin, ki jih omogočata bližnji Golovec in Grajski grič, kjer so prepletene sprehajalne poti.

Lokacija RB ELLIPSE omogoča bivanje v neposredni bližini centra Ljubljane, saj je do starega jedra prestolnice samo 1,2 km. Peš ali s kolesom vam je na dosegu roke Zmajski most, Krekov trg, grajsko pobočje, Ljubljanski grad, Špica ...

Lokacija ima ugodne prometne povezave, saj je do avtocestnega priključka samo 4,2 km. V bližini RB ELLIPSE se nahaja tudi LPP z linijama 13 in 11, OŠ Poljane, srednja ekonomska šola, srednja šola za farmacijo, Waldorfska šola, UKC Ljubljana, park Kodeljevo ter druga infrastruktura, ki je pomembna za mlade družine.

GRUBERJEV KANAL

Z oživljanjem nabrežja ter izgradnjo sprehajališč se življenje vrača v mesto, hkrati pa poudarja tisto, kaj je najlepše v mestu.

Dodatna prednost RB ELLIPSE so mir in neposredni pogledi na zelene površine ob Gruberjevem kanalu in na Golovec, saj celotna vzhodna in južna stran RB ELLIPSE mejita na Gruberjev kanal. Tukaj sta bregova kanala povezana z dvema mostovoma, stanovalci RB ELLIPSE pa boste imeli omogočen hiter dostop do centra mesta peš ali s kolesom.

SLOG ŽIVLJENJA

RB ELLIPSE nudi stanovalcem vseh starosti zdrav način življenja, visoko stopnjo osončenosti in zelenih površin za rekreacijo. Vaše življenje v RB ELLIPSE bo vključevalo vsakodnevno bivanje v naravi in rekreacijo na svežem zraku in odprtem prostoru.

Z nakupom nepremičnine v RB ELLIPSE boste pridobili stik z vsem tistim, kar je najlepše v Ljubljani. Zeleni pas ob kanalu in Ljubljanici vas bo pritegnil, da boste postali sprehajalec, tekač ali kolesar v okolici, poti pa boste lahko razširili tudi na Golovec, kjer vas čaka vrsta dobro urejenih rekreacijskih in kolesarskih poti.

Hiter kontakt

Matija Sever

SEVER NEPREMIČNINE Matija Sever s.p.