facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Hoče - Slivnica, Spodnje hoče, spalno naselje

87.000 €
= 150 €/m2*
Kontakt

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 580 m2
  • codeŠifra: PP868DL

Značilnosti nepremičnine

  • Priključki
    checkKabelski priklj.

Podroben opis nepremičnine

Spodnje Hoče, spalno naselje

Zazidljiva parcela velikosti 580 m2 na ravni in sončni legi

Pozdravljeni,

Predstavljamo vam zazidljivo parcelo velikosti 580 m², ki se nahaja v čudovitem kraju Hoče - Slivnica, natančneje v Spodnjih Hočah. Ta parcela ponuja izjemno priložnost za gradnjo vašega sanjskega doma ali investicijskega projekta. Umeščena je v mirno naselje hiš in je popolnoma ravna ter stalno obsijana s soncem. Dostop je direktno iz javne ceste, kjer se nahajajo tudi vsi možni priklopi (elektrika, voda, kanalizacija, telekomunikacije).

Lokacija te parcele je ena izmed njenih glavnih prednosti. Hoče - Slivnica je priljubljeno območje, ki slovi po svoji mirni in slikoviti okolici, hkrati pa je tudi strateško dobro umeščeno. Omogoča hiter dostop do avtocestne povezave MB-LJ-PT. V bližini se nahajajo vsi potrebni objekti, kot so šole, trgovine, zdravstveni domovi in javni prevoz, kar zagotavlja udobno in kakovostno bivanje. Poleg tega je dostop do večjih mest, kot je Maribor, enostaven in hiter, kar povečuje privlačnost te lokacije za različne profile kupcev.

Parcela je zazidljiva, kar vam omogoča, da uresničite svoje arhitekturne zamisli in ustvarite prostor po lastnih željah. Zaradi svoje velikosti in oblike je primerna za gradnjo različnih vrst objektov, od družinskih hiš do manjših večstanovanjskih zgradb.

Vabimo vas, da izkoristite to edinstveno priložnost in si zagotovite svoj košček zemlje v enem izmed najbolj zaželenih območij v okolici. Za več informacij in oglede smo vam na voljo.

Veselimo se vašega klica!

Lep pozdrav,
Vaš agent Denis Luthar

Hiter kontakt

Denis Luthar

Market center Omnis d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: