facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Maribor, Tezno

120.000 €
= 2.620 €/m2*
Kontakt

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 45.8 m2
  • expand_lessNadstropje: 3
  • date_rangeZgrajeno: 1990

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    checkBalkoncheckKletcheckParkirišče

Podroben opis nepremičnine

V Mariboru na Dogoški cesti je na voljo stanovanje velikosti 45,8 kvadratov v 3. nadstropju mirnega bloka, zgrajenega leta 1990.

Na bloku je nova fasada in novi domofoni (2015), hkrati so bila zamenjana tudi okna (znamka Gealan). Vsa okna imajo rolete, na obojih balkonskih vratih sta tudi komarnika. Vodovodna napeljava je nova, prav tako elektrika v kuhinji, jedilnici, hodniku in kopalnici. Po tleh je položen kvaliteten vodoodporen vinil z 0.5 slojem obrabe in integriranim slojem filca, ki omogoča boljšo zvočno izolativnost. Vhodna vrata so protivlomna, notranja pa izdelana po meri in so s skritimi tečaji. Tuš kabina je znamke Kolpa-san; v kopalnici je poleg radiatorja še dodatni infra grelec, ki ga prižgete po potrebi.

Stanovanje sestavlja predprostor, kopalnica z wc-jem (desno) jedilnica in kuhinja (naravnost) in velika soba (levo).

Stanovanje je v celoti prenovljeno in ima veliko naravne svetlobe. Iz jedilnice in sobe je izhod na balkon, ki je nadkrit. Balkon je orientiran na dvorišče. Stanovanju pripada še klet, ob bloku je tudi parkirišče. Stanovanje je brez bremen, zemljiškoknjižno stanje je urejeno.

Ogrevanje je centralno. Prav tako je v kuhinji priključek za plin. Upravnik Staninvest. V bloku se ureja optika (kabel je že napeljan v stanovanje).

Zraven bloka je postajališče linije 1; 5 min hoje pa postajališče linije 3 in 12. V neposredni bližini je gozd, izvoz za AC je oddaljen 3 min vožnje. Pred blokom je dvorišče, sicer pa je okrog veliko zelenih površin. V bližini so trgovine, zdravstveni dom, šola, vrtec, oz. vsa potrebna infrastruktura.

Cena 120.000 EUR. Davek od prometa na nepremičnine in stroške sestave pogodbe plača prodajalec.

Hiter kontakt

Morda bi vas zanimalo tudi: