facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Gorenjska, Kranj

239.000 €
= 1.934 €/m2*
Kontakt

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (neto): 92 m2
  • reorderVelikost (bruto): 123.6 m2
  • tabŠt. spalnic 3
  • date_rangeZgrajeno: 2003
  • reorderOpremljenost: Opremljeno

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    checkPokrito parkiriščecheckParkirišče
  • Ogrevanje
    checkPlin
  • Lega
    checkJugcheckSevercheckVzhod

Podroben opis nepremičnine

Orehek

V novejšem vila bloku na Orehku, zgrajenem leta 2003, prodamo prostorno in svetlo štirisobno stanovanje, ki mu pripada velika lastniška garaža. Stanovanje je sicer polkletno, kar pomeni, da so okna postavljena višje kot običajno (so pod stropom), je pa zelo svetlo, ker je nadpovprečno veliko okenskih odprtin. Predvsem dnevni prostor se ponaša z velikim številom manjših in s tremi velikimi okni. Stanovanje ima odlično jugovzhodno lego, le kabinet je na severni strani.

Stanovanje ima lasten vhod, do njega dostopamo neposredno prek manjšega atrija/terase, ki se nahaja na vzhodni strani hiše. Dodatno pa ima stanovanje še en vhod iz garaže. Zaradi popolnoma ločenih vhodov in garaže imamo občutek, da živimo v hiši in ne v bloku. 

Stanovanje ima poleg velikega dnevnobivalnega prostora s kuhinjo in jedilnico še tri sobe, veliko kopalnico ter ločen wc in kar 30 m2 veliko garažo. Pripada mu tudi shramba. Prodaja se opremljeno.

Energent je mestni plin, internet prek optičnega kabla. Poleg garaže in prostora pred garažo, je možno parkirati tudi na skupnem parkirišču. 

V bližini se nahaja osnovna šola, vrtec, postajališče avtobusa mestnega prometa, kavarna, gostilna... predvsem se pa stanovanje nahaja v zelo mirnem delu Orehka.

Za več informacij o stanovanju sem vam z veseljem na voljo. Ogledi so možni po predhodnem dogovoru v dopoldanskem in popoldanskem času. Odličen nakup velikega in lepo vzdrževanega stanovanja z garažo na dobri lokaciji.

Hiter kontakt

Lendita A. Sinani

QUDOS, center nepremičnin d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: