facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Бесплатное приложение для вашего телефона

Скачать сейчас!

Подравье, Maribor

850 €/месяц
Контакт
phoneВызов

Общий

  • reorderПлощадь (neto): 43.3 m2
  • reorderПлощадь (bruto): 52.9 m2
  • tabBedroom 1
  • date_rangeГод постройки: 2021
  • reorderсостояние недвижимости: Новостройка
  • reorderОборудование: Меблировано
  • reorderЭнергопаспорт B2
  • codeКод: OS27566699TD

Характеристика недвижимости

  • Дополнительно
    checkАтриумcheckКрытая парковкаcheckЛифтcheckПодвал
  • Отопление
    checkТепловой насос
  • Надстандарт
    checkОчень солнечнo

Подробное описание недвижимости

Oddamo 2-sobno stanovanje v rezidenci Sunset Elite v Mariboru

Ponujamo vam priložnost za najem modernega 2-sobnega stanovanja v ekskluzivni rezidenci Sunset Elite, ki se nahaja v Mariboru. Rezidenco odlikujejo butični bloki z nizko etažnostjo ter manjšim številom stanovanj, kar omogoča intimnost in udobje bivanja.

Stanovanja so zasnovana s sodobno in trajnostno arhitekturo, ki zagotavlja raznolike prostore. Velike steklene površine omogočajo panoramske poglede in stik z zeleno okolico, kar ustvarja prijetno bivalno izkušnjo.

Funkcionalni in premišljeni tloris stanovanja vključuje predsobo, kuhinjo z jedilnico ter dnevno sobo z izhodom na atrij, spalnico in kopalnico. Atrij je opremljen z delno položenim lesenim delom iz bambusa, ki dopolnjuje zelenico okolice. Poleg tega stanovanju pripadata parkirno mesto v kletni etaži objekta ter shramba.

Live In Design Studio je stanovanjeopremil po meri, prav tako so v stanovanju že vsa posoda, posteljnina ipd., kar zagotavlja visoko kakovost bivanja. Nadstandardna svetla višina stropov v stanovanjih je 2,6 metra. Za udobje bivanja skrbijo samostojno nizkotemperaturno talno gretje ter pasivno hlajenje s TČ Panasonic. Prav tako je ima stanovanje paket pametnih inštalacij EntiaLiving.

Stanovanje omogoča možnost koriščenja vseh storitev sosednjega Doma pod Gorco, vključno s prehrano, zdravstvenimi storitvami (zdravnik, zobozdravnik), frizerjem, gospodinjskim servisom in hišniškimi opravili. To je še posebej priročno za samske, mlade družine in starejše stanovalce, ki cenijo udobje in kakovost življenja.

Stanovanje je vseljivo takoj! Vabljeni na ogled!

 

Pogoj najemodajalca za sklenitev posla:

-  Minimalna doba najema 25 mesecev,

-  Najemnik prevzame v plačilo del dodatnih storitev, tj. sestave najemne pogodbe, kar vključuje naslednja dejanja posrednika: izvedbo primopredaje nepremičnine in sestavo zapisnika, sodelovanje pri prenosu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva, skladno s cenikom, navedenim v splošnih pogojih poslovanja nepremičninske družbe tako, da najemnik pri oglaševani najemnini in trajanju najema plača enkratni znesek za dodatne storitve …………. EUR plus 22 % DDV, skupaj 1.037 EUR

DDV se obračuna samo na dodatne storitve, ne pa tudi na najemnino! 

страница в Интернете

http://www.stoja-trade.si/

Быстрый контакт