facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Бесплатное приложение для вашего телефона

Скачать сейчас!

Побережье и Карст, Piran, Nova vas nad Dragonjo

580.000 €
= 3.384 €/m2*
Контакт

Рассчитать ежемесячный платеж

Сколько вам еще нужно?

Общий

  • reorderПлощадь (bruto): 171.4 m2
  • photo_size_select_largeучасток: 636 m2
  • date_rangeГод постройки: 2024
  • reorderсостояние недвижимости: Новостройка
  • reorderОборудование: Без мебели
  • reorderЭнергопаспорт Нет данных
  • codeКод: 1124

Характеристика недвижимости

  • Дополнительно
    checkТеррасаcheckПарковкаcheckКрытая парковкаcheckБалконcheckСад

Подробное описание недвижимости

Se želite preseliti v slikovito slovensko Istro? Odkrijte novograjeno stanovanjsko hišo v mirnem naselju Nova vas nad Dragonjo, ki ponuja moderno udobje, prostorno dvorišče in čudovite razglede. Vabljeni na ogled in se prepričajte sami o edinstveni priložnosti za vaš novi dom!


Ključne lastnosti:

  • Velikost parcele: 635 m²
  • Dvonadstropna hiša
  • Garaža z dvema parkirnima mestoma
  • Talno ogrevanje
  • Toplotna črpalka in klima
  • Kvalitetno stavbno pohištvo
  • Prodaja na ključ

Opis novogradnje v Novi vasi nad Dragonjo:
Sanjate o novem domu v mirnem in slikovitem okolju? Predstavljamo vam novograjeno stanovanjsko hišo v Novi vasi nad Dragonjo, idealno za vse, ki iščejo kakovostno bivanje v objemu narave. Ta hiša je popolna za družine, pare ali upokojence, ki želijo uživati v lepoti slovenske Istre.

Hiša se razprostira na parceli velikosti 635 m² in ponuja udoben ter funkcionalen življenjski prostor v dveh etažah. Pritličje vključuje večnamenski prostor, ki ga lahko preuredite po svojih željah, skupaj s tehnično sobo, kopalnico in utilityjem pod stopnicami. Prvo nadstropje obsega dve do tri spalnice, prostoren dnevni prostor s kuhinjo ter izhod na čudovito zunanjo teraso, ki se nadaljuje na ozelenjeno streho garaže – idealno za sprostitev in druženje.

Dvorišče je urejeno z dekorativno kamnito frakcijo, medtem ko je zgornji del travnat, kar ustvarja prijeten in privlačen zunanji prostor. Hiša je grajena iz visokokakovostnih materialov, s talnim ogrevanjem in klimatsko napravo za maksimalno udobje. Prodaja se na ključ, kar pomeni, da je pripravljena za takojšnjo vselitev.

LOKACIJA:
Nova vas nad Dragonjo je čudovito naselje, ki se nahaja v slikoviti pokrajini slovenske Istre. Obkrožena z neokrnjeno naravo, ponuja mirno in prijetno okolje za vse, ki si želijo pobegniti od mestnega vrveža in uživati v miru ter lepoti podeželja.

V tem idiličnem naselju se nahaja novo zgrajena hiša, ki je prava priložnost za vse, ki iščejo sodobno, udobno in kakovostno bivališče. Hiša je zasnovana z mislijo na udobje in funkcionalnost, ponuja prostorne in svetle prostore ter najnovejšo tehnologijo, ki zagotavlja energetsko učinkovitost.

Življenje v Novi vasi nad Dragonjo prinaša številne prednosti. Naselje je obkroženo z vinogradi, oljčnimi nasadi in čudovitimi razgledi na okoliške hribe in doline. Ljubitelji narave bodo uživali v številnih možnostih za sprehode, kolesarjenje in druge aktivnosti na prostem.

Poleg naravne lepote, Nova vas nad Dragonjo ponuja tudi odlično infrastrukturo. V bližini je šola. Prav tako je naselje dobro povezano z večjimi mesti, kot so Koper, Izola in Piran, kar omogoča enostaven dostop do vsega, kar nudijo večja urbana središča.

Nova vas nad Dragonjo je torej idealna izbira za vse, ki iščejo kombinacijo mirnega, sproščenega življenja v naravi in hkrati dostopnosti do urbanih storitev. Pridite in odkrijte svoj novi dom v tej prelepi vasi, kjer se prepletata tradicija in sodobnost, ter uživajte v kakovostnem življenju v osrčju slovenske Istre.

V ceno je vštet DDV za končnega potrošnika. Kupec ne plača davka na promet nepremičnin, plača pa stroške prepisa in vknjižbe v zemljiško knjigo. Za vse ostale informacije pokličite na 040/208-108, 05/6730-250 oziroma nam pišite na [email protected]

страница в Интернете

http://www.casabela.net

Быстрый контакт

Daniel Lovšin

Casabela nepremičnine

Также хотелось бы, чтобы вы знали: