facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Benedikt, Drvanja

299.900 €
= 1.053 €/m2*
Kontakt

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 28266 m2
  • tabŠt. spalnic 7
  • date_rangeZgrajeno: 2000
  • reorderStanje: Delno obnovljeno
  • reorderOpremljenost: Opremljeno
  • codeŠifra: PH4647986MR

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    checkBalkoncheckTerasacheckKletcheckPokrito parkiriščecheckParkirišče
  • Priključki
    checkGreznicacheckTelefoncheckOptika
  • Ogrevanje
    checkCKcheckDrvacheckKlimacheckOlje
  • Luksuz
    checkLep razgledcheckBližina naravecheckZelo sončnocheckŽivali dovoljenecheckMirna lokacijacheckKlima

Podroben opis nepremičnine

DRVANJA

Pozdravljeni,

si predstavljate, da lahko takoj bivate v hiši, imate tudi veliko delavnico - opremljeno z vsemi orodji-mašinami, ....še novejšo hišo, ki ni, dokončana ter še leseno bivalno brunarico.......   :-)

KJE: Drvanja cca 2km do Benedikta ter cca 7km do Lenarta ter uvoza na avtocesto

OBJEKTIVNI PODATKI:

Hiša je bila zgrajena leta 2000 ter je v velikosti 200m². Kritina je Bramac z zračnim  mostom delno je kritina pločevina z zračnim mostom, na strehi sta dva kolektorja za gretje vode poleti, v vseh bjektih je trifazni električni tok, na zemljišču je lastnih 5 greznic za kanalizacijo. Okna so bila zamenjana leta 2012 z notranjimi žaluzijami ter dvoslojni termopan, gretje je na centralno peč ter na radiatorje na drva  in na kurilno olje z rezervoarjem 6000l, vodovod je mestni, tla so keramika, parketi ter laminati. Žlebovi so, bakreni. Kompletno dvorišče je asfaltirano in se nahaja cca 100m do glavne lokalne asfaltirane ceste. Ob hišah na zemljišču se nahajajo 4 cisterne za meteorne vode 102 kubikov ( 30, 12, 40 in 20 kubikov). Na zemljišču sta še dva okrasna ribnika na folijah, prvi je v velikosti 12mx6 ovalne oblike ter 2m globine z ribami Japonski koji. Ta ribnik je delno pokriti z pločevino in je v celoti ograjen. Ter drugi ribnik okrogle oblike premra 4m ter globine 1,5m, ki je delno ograjen. Na zemljišču je tudi cisterna za vodo zemeljska betonirana 4mx3m ter globine 5,5m z trifazni vodovod z tlačnim kotlom in potono črpalko.

KOMPLETNO ZEMLJIŠČE JE NA SAMEM V ČUDOVITI NARAVI. VSO ZEMLJIŠČE V VELIKOSTI 28.226m² OBDAJA HIŠO TER VSE OSTALE NEPREMIČNINE.

STANOVANJSKA HIŠA: hiša je bila zgrajena leta 2000 in je sestavljena iz kletnih prostor, pritličja ter mansarde.

Kletni prostor sestavlja: vhod, obokana vinska klet s shrambo v velikosti cca 20m². Pritličje zajema: zidana garaža za en avtomobil s shrambo.

Pritličjeima tri vhode s tem dva pokrita vhoda, kjer je tudi lasten vhod pokriti v mansardo. Predsoba kjer se nahaja ENOSOBNO STANOVANJE ( kuhinja z jedilnico, dnevni prostor z izhodom na pokrito teraso, kopalnica s tušem in wc in umivalnikom) v predosbi se nahaja še dodatno vhod v kuhinjo z delinico, mala shramba, veranda z izhodom na pokrito teraso  ter ločen pokriti vhod v mansardo, hodnik, spalnica, kopalnica z kadjo in wc, manjša soba, velika soba, velik dnevni prostor z izhodom na dvorišče, stopnišče kovinsko za v mansardo, kompletno pritličje je klimatizirano.

Mansarda sestavlja: ločen wc, kopalnica s kadjo, kuhinja z jedlinico, velik dnevni prostor z izhodom na veliki pokriti balkon, spalnica, otroška soba, kopalnica s tušem, ločen wc, ter še nedokončan velik prostor v izmeri cca 20m² v katerem se nahaja bojler za toplo vodo 400l.

DELAVNICA-GOSPODARSKO POSLOPJE: je bilo zgrajeno leta 2000 ter je v velikosti 25mx15m=375m².  kritina je Bramac brez zračnega mosta, žlebovi so pocinkani, fasada je klasična, okna so lesena. Elektrika je trifazna, vodovod je mestni, tukaj se nahaja tudi garaža za en avtomobil ter druga garaža cca 30m² za dva avtomobila z odpiranje na daljinsko upravljanje z dvižnimi vrati, tukaj je še skladiščni prostor 1 v velikosti 24m², drugi prostor 9m² kot skladišče ter še en predprostor v velikosti 18m². Zraven se  nahaja kurilnica na drva  ter olje in to greje vse skupaj celotno stanovanjsko hišo , vsa instalacija je napeljana pod zemljo do hiše, tukaj je tudi ločen wc, drvarnica v velikosti 28m² ter VELIKA MIZARSKA DELAVNICA v izmeri 200m² kompletno opremljena(žage,pant,rezkalni stroj,stružnica,cirkilarka,shobelni stroj.....), nato je še ROČNA DELAVNICA( opremljena z raznimi stalažami, predali), tukaj je še skladišče za razne materiale ter soba cca 9m² kot pisarna, ločen wc, kopalnica s tušem ter umivalnikom ter kompresor 100l 3 fazni. 

NOVOGRADNJA NEDOKONČANA HIŠA: je bila zgrajena leta 2000, je v velikosti 225m² ter jo sestavlja pritličje ter mansarda. Kritina je Bramac brez zračnega mosta, opeka je zidak 25cmx35cm, Hiša je brez fasade, brez ometov ter brez estrihov, kompletno je pa končana elektrika, vodovod napeljave ni, okna so lesena termopan dvoslojna, žlebovi so, bakreni.

Pritličje sestavlja: garaža za dva avtomobila z dvižnimi vrati na daljinsko odpiranje, , delavnica za razna mehanska dela z še dvižnimi vrati, še ena garaža za en avtomobil ter betonsko stopnišče v mansardo.

Mansarda ni finalizirana. SLIK IMAMO VELIKO, RESNI INTERESENTI POKLIČITE   :-)

LESENA BIVALNA BRUNARICA: se nahaja v bližini v velikosti 15mx6m=90m². Kritina je pločevina, okna so lesena,elektrika je trifazni tok, vodovod je mestni, tla v hiški so, lesena.

Pritličje zajema: pokriti vhod, predsoba, kuhinja z malo jedilnico,dnevni prostor, spalnica, kopalnica s tušem in wc, garaža za en avtomobil z dvižnimi vrati na daljinsko odpiranje, hiša je klimatizirana in istočasno se lahko greje, centralne kurjave ni, gretje je na plinsko ali električno peč.

MOŽNOST ODKUPA POLOVICA TAKOJ, OSTALO NA OBROKE   :)

Pomagamo vam urediti financiranje ali vam posredujemo pri prodaji vaše nepremičnine.

Lep pozdrav Marina

Hiter kontakt

Marina Škerget

Market center Omnis d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: