facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Obalno - kraška, Sežana, Dutovlje

359.000 €
= 1.026 €/m2*
Kontakt
phonePokliči

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (neto): 210 m2
  • reorderVelikost (bruto): 350 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 346 m2
  • tabŠt. spalnic 3
  • date_rangeZgrajeno: 1909
  • date_rangeAdaptacija: 2011
  • reorderStanje: Obnovljeno
  • reorderOpremljenost: Opremljeno
  • reorderEner. izk. E
  • codeŠifra: PH4646530JS

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    checkBalkoncheckAtrijcheckVrtcheckTerasacheckKlet
  • Priključki
    checkOptika
  • Ogrevanje
    checkToplotna črpalkacheckKlimacheckTalno gretje
  • Lega
    checkJug
  • Luksuz
    checkKlimacheckLep razgledcheckBližina naravecheckZelo sončnocheckTip-top

Podroben opis nepremičnine

Stilno obnovljena meščanska kraška hiša

Z veseljem vam predstavljamo to izvrstno meščansko hišo, ki se nahaja v očarljivi vasici v centru Krasa. Kamnita kraška hiša je bila v celoti prenovljena in združuje sodobno udobje z brezčasnim šarmom. Zaradi svojih edinstvenih lastnosti in pozornosti do podrobnosti je resnično izjemna lastnost.

Tukaj so poudarki te izjemne hiše:

Dostop do hiše poteka čez tlakovano dvorišče, ki vodi do vhodnih lesenih masivnih vrat, vgrajenih v masiven kamnit kraški obok, vhod je na majhen hodnik, tlakovan z obdelanim kamnom.

Kamnite stopnice vodijo levo v prostorno obokano klet, kjer je prostor za veliko zbirko priznanih kot tujih vin, z že izdelanim cementnim estrihom in zunanjim vhodom.

V prvem nadstropju vas pričaka prostorna veža, ki povezuje vse prostore v tem nadstropju.

Desno od predsobe se nahaja velika kuhinja s po meri oblikovanimi elementi, ki dodajo pridih unikatnosti. Upoštevajte, da ti kuhinjski elementi niso vključeni v ceno hiše.

Na drugi strani veže je svetla in prostorna jedilnica. Tla so prekrita z elegantnim parketom, ki ustvarja vabljivo vzdušje.

Vsa okna v hiši so nova, troslojna z lesenimi masivnimi okvirji, ki jih lepo dopolnjujejo lesene okenske police. Pametno skrite omare iz istega lesa so nameščene pod okni in zagotavljajo praktične rešitve za shranjevanje.

Notranja vrata so izdelana po meri in masivna, kar dodatno poudari celotno mojstrskost hiše.

Poleg tega se to nadstropje ponaša s posebno medijsko sobo, opremljeno z vgrajenimi stropnimi zvočniki, velikim projekcijskim platnom in video projektorjem. Za optimalno izkušnjo gledanja so bila na okna nameščena električno krmiljena senčila.

Levo od hodnika se nahaja večnamenska soba, ki jo lahko uporabite kot dodatno spalnico ali večjo garderobno sobo. Ob tej sobi se nahaja lepo urejena kopalnica s prostostoječo kadjo.

V mezzanini na kamnitem stopnišču je kepo umeščen manjši prostor kot nalašč za pralnico.

Celotno drugo nadstropje je obloženo z vrhunskim parketom.

Na desni boste odkrili prostorno in svetlo odprto dnevno sobo, ki se razprostira na obeh straneh hiše. Ta prostor je opremljen z vsemi potrebnimi priključki za postavitev dodatne kuhinje po želji. Ponuja tudi dostop do velike pokrite terase s čudovitimi razgledi tako na južni kot proti severni strani na obronke Nanosa in ostale.

Dnevni prostor je klimatiziran in okusno opremljen ter izžareva stil in udobje.

Na levi strani hodnika sta dve spalnici in kopalnica. Tako glavna kot druga spalnica se ponašata s skrbno izbrano in kakovostno opremo.

Mansarda je odprta, toplotno izolirana in opremljena z elektriko, zato je idealna za skladiščenje ali ustvarjanje dodatne bivalne površine.

Dodatne lastnosti:

Za ogrevanje skrbi sodoben in učinkovit sistem toplotne črpalke (ТČ), ki omogoča talno in radiatorsko ogrevanje, hiša je tudi v celoti klimatizirana.

Prezračevalni sistem zagotavlja kroženje svežega zraka in optimalno kakovost zraka v prostoru.

Hiša je opremljena z instalacijo alarmnega sistema, ki zagotavlja večjo varnost.

Ob glavni hiši stoji še ena kamnita stavba, ki je bila prav tako obnovljena, čeprav nedokončana. Ta ločena enota se lahko preuredi v dodaten bivalni prostor in je primerna za različne namene, tudi za turistični najem.

Ta meščanska hiša predstavlja edinstveno priložnost za pridobitev natančno prenovljene nepremičnine, ki združuje tradicionalno estetiko s sodobnim udobjem. Zaradi svoje odlične lokacije(3 min do najbližje trgovine, 3 min do železniške postaje, 100 m do avtobusne postaje, 7 km do Štanjela, 15 min do AC, 20 km do Trsta) osupljivih lastnosti in možnosti dodatnega bivalnega prostora je izjemna naložba.

Ne zamudite priložnosti za nakup te izjemne nepremičnine. Pišite nam še danes, da se seznanite s pogoji nakupa in dodatnimi informacijami ter dogovorite termin za ogled. 

Hiter kontakt

Jernej Suša

Market center Omnis d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: