facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Obalno - kraška, Sežana, Tublje pri Komnu

110.000 €
= 1.375 €/m2*
Kontakt

Kristjan Miklavčič

Market center Omnis d.o.o.

phonePokliči

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (neto): 80 m2
  • reorderVelikost (bruto): 80 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1800
  • reorderStanje: Potrebno prenove
  • codeŠifra: PH193TM

Značilnosti nepremičnine

    Podroben opis nepremičnine

    Tipična kraška hiša z zaprtim dvoriščem

    KJE: nepremičnina se nahaja na Krasu in sicer v vasi Tublje pri Komnu. Nepremičnina je od centra Komna ter trgovine, pekarne, zdravstvenega doma, lekarne, bencinske črpalke ipd. oddaljena približno 8 kilometrov.  

    OBJEKTIVNI PODATKI: prodaja se tipična kraška nepremičnina z zaprtim dvoriščem zgrajena, leta 1800 ter 1850. Predmet prodaje so tri stavbe od tega sta dve po namenski rabi evidentirani kot stavbi za spravilo pridelka ter ena stavba kot stanovanjska hiša.  Stanovanjska stavba etažnosti P+1 je bila zgrajena leta 1800 in je po podatkih javne evidence velikosti 80 m2. Stanovanjska hiša je priključena na vodovodno in električno omrežje in je potrebna prenove. Leta 2016 je bila obnovljena streha. Kmetijska dela stavbe sta bila zgrajena leta 1800 ter 1850 in sta po podatkih javne evidence velikosti 40 m2 ter 100 m2. 

    RAZPOREDITEV PROSTOROV: stanovanjska hiša v pritličju obsega kuhinjo ter dnevni prostor, v nadstropju pa sta dve spalnici ter predprostor z urejenim izhodom na balkon.

    ZK STANJE: urejeno

    POGOJI IN OSTALO: Pogoj prodajalca je, da kupec ob sklenitvi pogodbe poravna vrednost davka na promet z nepremičninami v višini 2% od prodajne vrednosti + del dodatnih stroškov prodaje po ceniku.

     


     

    Hiter kontakt

    Kristjan Miklavčič

    Market center Omnis d.o.o.

    Morda bi vas zanimalo tudi: